Închide meniul

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită! Oficialii lui Inter s-au înțeles cu șeicii

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 13:10

Reclamă
Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită! Oficialii lui Inter s-au înțeles cu șeicii

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită

Ionuț Radu / Profimedia

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită! Portarul român nu va mai continua la Bournemouth, formație la care a fost împrumutat de Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere că nu a reușit să se impună la formația engleză, oficialii lui Inter au decis să îi ofere o nouă șansă goalkeeper-ului. Acum, s-a aflat faptul că italienii s-au înțeles cu oficialii unui club din Arabia Saudită.

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită. Portarul va apăra la Al-Shabab

Potrivit informațiilor oferite de playsport.ro, oficialii lui Inter s-au înțeles cu reprezentanții clubului Al-Shabab pentru împrumutul internaționalului român. Anunțul oficial ar urma să fie făcut în cel mult o zi.

Șefii clubului din nordul Italiei au decis să îl împrumute în afara Europei, după ce acesta nu a reușit să se adapteze la Bournemouth. Acesta nu a mai apărat de la începutul lunii noiembrie pentru clubul englez, după un meci cu Manchester City, în care a încasat 6 goluri!

Reprezentanții clubului din Arabia Saudită au decis să îl împrumute pe Ionuț Radu după ce singurul portar din lotul echipei, Kim Seung-Gyu, s-a accidentat la Cupa Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

„Ar fi o oportunitate să își recâștige încrederea în abilitățile sale. Peste toate, să aibă continuitate, după câțiva ani nefericiți. Negocierile dintre Inter și Al-Shabab sunt în derulare”, au notat jurnaliștii din peninsulă, atunci când au vorbit despre mutarea românului.

În momentul de față, noua formație a lui Ionuț Radu se află pe locul 11 în prima ligă din Arabia Saudită, cu 21 de puncte obținute după 19 etape disputate. La Al-Shabab, portarul român va fi coleg cu vedetele Saiss Romain, fost jucător la Wolverhampton și Yannick Carrasco, fost jucător la Atletico Madrid.

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, Andrei Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

Reclamă 4 / 0/3

„Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. Acum e împrumutat la Bournemouth”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și