Închide meniul

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită! Oficialii lui Inter s-au înțeles cu șeicii

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 13:10

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită! Oficialii lui Inter s-au înțeles cu șeicii

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită

Ionuț Radu / Profimedia

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită! Portarul român nu va mai continua la Bournemouth, formație la care a fost împrumutat de Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere că nu a reușit să se impună la formația engleză, oficialii lui Inter au decis să îi ofere o nouă șansă goalkeeper-ului. Acum, s-a aflat faptul că italienii s-au înțeles cu oficialii unui club din Arabia Saudită.

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită. Portarul va apăra la Al-Shabab

Potrivit informațiilor oferite de playsport.ro, oficialii lui Inter s-au înțeles cu reprezentanții clubului Al-Shabab pentru împrumutul internaționalului român. Anunțul oficial ar urma să fie făcut în cel mult o zi.

Șefii clubului din nordul Italiei au decis să îl împrumute în afara Europei, după ce acesta nu a reușit să se adapteze la Bournemouth. Acesta nu a mai apărat de la începutul lunii noiembrie pentru clubul englez, după un meci cu Manchester City, în care a încasat 6 goluri!

Reprezentanții clubului din Arabia Saudită au decis să îl împrumute pe Ionuț Radu după ce singurul portar din lotul echipei, Kim Seung-Gyu, s-a accidentat la Cupa Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

„Ar fi o oportunitate să își recâștige încrederea în abilitățile sale. Peste toate, să aibă continuitate, după câțiva ani nefericiți. Negocierile dintre Inter și Al-Shabab sunt în derulare”, au notat jurnaliștii din peninsulă, atunci când au vorbit despre mutarea românului.

În momentul de față, noua formație a lui Ionuț Radu se află pe locul 11 în prima ligă din Arabia Saudită, cu 21 de puncte obținute după 19 etape disputate. La Al-Shabab, portarul român va fi coleg cu vedetele Saiss Romain, fost jucător la Wolverhampton și Yannick Carrasco, fost jucător la Atletico Madrid.

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, Andrei Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

Reclamă 4 / 0/3

„Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. Acum e împrumutat la Bournemouth”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și