Închide meniul

Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova – FCSB 0-3: „De nota 10”. Ce l-a impresionat la jucătorii săi

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 22:46

Reclamă
Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova – FCSB 0-3: „De nota 10. Ce l-a impresionat la jucătorii săi

Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova - FCSB

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Hepta

Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Antrenorul roş-albaştrilor a fost încântat după succesul fără drept de apel de pe stadionul Ion Oblemenco. FCSB s-a impuc cu 3-0, graţie golurilor marcate de Olaru, Coman şi Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a fost impresionat de atitudinea jucătorilor săi din meciul cu Universitatea Craiova, dar crede că mai sunt lucruri de îmbunătăţit în jocul echipei sale.

Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Când a fost întrebat de alte posibile transferuri, Charalambous a declarat că a discutat cu Gigi Becali şi Mihai Stoica, spunând că este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie în acest moment:

„Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi efort. Ştiam că meciul va fi foarte greu. Am suferit, dar eram pregătiţi. Am reuşit să înscriem la sfârşitul primei reprize.

Am încercat să riscăm şi a fost foarte important pentru noi că am marcat al doilea gol. Ne-am descurcat bine. Cel mai bun lucru a fost atitudinea arătată. Sunt puncte foarte importante.

Reclamă

Atitudinea e de nota 10. Întotdeauna sunt lucruri de îmbunătăţit, dar vom vedea de mâine. Jucătorii trebuie să se bucure pentru această victorie, dar e un drum lung.

(n.r. dacă e supărat pe cartonaşul galben primit de Olaru) Sunt fericit cu Olaru, e căpitanul echipei, e inima echipei.

(n.r. despre eventuale transferuri) Am zis ieri că sunt fericit cu lotul pe care îl am. Am discutat cu patronul, cu MM, ei sunt cei care iau deciziile. Acum trebuie să ne bucurăm de această victorie”, a declarat Elias Charalambous, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, despre accidentarea de la Craiova: „M-a călcat şmechereşte, dar nu e nimic grav!” Savuros despre duelul cu Hagi

Florinel Coman a fost desemnat jucătorul meciului după ce a marcat un gol fabulos cu Universitatea Craiova. Coman a marcat golul cu numărul 10 pentru el în acest sezon.

Olaru a deschis scorul în prelungirile primei reprize, după ce Marcel Birsan a acordat cu ajutorul VAR lovitura de pedeapsă. Coman l-a majorat imediat după pauză, iar Miculescu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Bancu.

Florinel Coman a dat detalii despre momentul în care a fost înlocuit. Coman i-a liniştit pe fani şi a spus că nu e nimic grav.

„Un meci bun, cu o echipă extrem de dificilă. A venit după 4-5 eşecuri. Ne gândeam că vom întâlni o echipă rănită care vrea să se ridice împotriva noastră. Ne-am gândit că suntem liderul campioantului şi ne-am impus să câştigăm. Viteză, am luat deciziile bune, am fost puternici. Nu e nimic grav, am terminat anul cu o durere la deget. Am fost frig şi m-a durut. M-a călcat şmechereşte în prima repriză şi asta a fost.

În a doua repriză mi-a amorţit piciorul. Sunt foarte credinicios, mi se întâmplă lucruri foarte bune şi dedic golul celui care trimite totul asupra mea. Cântăm ce cântă galeria şi facem o horă acolo. Suntem pe drumul cel bun, nu trebuie să ne-o luăm în cap. Normal, este un meci special. E ziua „Regelui”, se joacă de „Ziua Regelui”, va fi special. Cu siguranţă va fi un spectacol cu ei”, a spus la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare Vezi toate știrile
Citește și