Închide meniul

Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova – FCSB 0-3: „De nota 10”. Ce l-a impresionat la jucătorii săi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 22:46

Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova – FCSB 0-3: „De nota 10. Ce l-a impresionat la jucătorii săi

Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova - FCSB

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Hepta

Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Antrenorul roş-albaştrilor a fost încântat după succesul fără drept de apel de pe stadionul Ion Oblemenco. FCSB s-a impuc cu 3-0, graţie golurilor marcate de Olaru, Coman şi Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a fost impresionat de atitudinea jucătorilor săi din meciul cu Universitatea Craiova, dar crede că mai sunt lucruri de îmbunătăţit în jocul echipei sale.

Elias Charalambous, dat pe spate după Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Când a fost întrebat de alte posibile transferuri, Charalambous a declarat că a discutat cu Gigi Becali şi Mihai Stoica, spunând că este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie în acest moment:

„Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi efort. Ştiam că meciul va fi foarte greu. Am suferit, dar eram pregătiţi. Am reuşit să înscriem la sfârşitul primei reprize.

Am încercat să riscăm şi a fost foarte important pentru noi că am marcat al doilea gol. Ne-am descurcat bine. Cel mai bun lucru a fost atitudinea arătată. Sunt puncte foarte importante.

Reclamă

Atitudinea e de nota 10. Întotdeauna sunt lucruri de îmbunătăţit, dar vom vedea de mâine. Jucătorii trebuie să se bucure pentru această victorie, dar e un drum lung.

(n.r. dacă e supărat pe cartonaşul galben primit de Olaru) Sunt fericit cu Olaru, e căpitanul echipei, e inima echipei.

(n.r. despre eventuale transferuri) Am zis ieri că sunt fericit cu lotul pe care îl am. Am discutat cu patronul, cu MM, ei sunt cei care iau deciziile. Acum trebuie să ne bucurăm de această victorie”, a declarat Elias Charalambous, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, despre accidentarea de la Craiova: „M-a călcat şmechereşte, dar nu e nimic grav!” Savuros despre duelul cu Hagi

Florinel Coman a fost desemnat jucătorul meciului după ce a marcat un gol fabulos cu Universitatea Craiova. Coman a marcat golul cu numărul 10 pentru el în acest sezon.

Olaru a deschis scorul în prelungirile primei reprize, după ce Marcel Birsan a acordat cu ajutorul VAR lovitura de pedeapsă. Coman l-a majorat imediat după pauză, iar Miculescu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Bancu.

Florinel Coman a dat detalii despre momentul în care a fost înlocuit. Coman i-a liniştit pe fani şi a spus că nu e nimic grav.

„Un meci bun, cu o echipă extrem de dificilă. A venit după 4-5 eşecuri. Ne gândeam că vom întâlni o echipă rănită care vrea să se ridice împotriva noastră. Ne-am gândit că suntem liderul campioantului şi ne-am impus să câştigăm. Viteză, am luat deciziile bune, am fost puternici. Nu e nimic grav, am terminat anul cu o durere la deget. Am fost frig şi m-a durut. M-a călcat şmechereşte în prima repriză şi asta a fost.

În a doua repriză mi-a amorţit piciorul. Sunt foarte credinicios, mi se întâmplă lucruri foarte bune şi dedic golul celui care trimite totul asupra mea. Cântăm ce cântă galeria şi facem o horă acolo. Suntem pe drumul cel bun, nu trebuie să ne-o luăm în cap. Normal, este un meci special. E ziua „Regelui”, se joacă de „Ziua Regelui”, va fi special. Cu siguranţă va fi un spectacol cu ei”, a spus la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și