Închide meniul

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB: „Semnează rezilierea”. Anunţul momentului făcut de Mihai Stoica

Alex Masgras Publicat: 31 ianuarie 2024, 21:56

Reclamă
Dorin Rotariu pleacă de la FCSB: „Semnează rezilierea. Anunţul momentului făcut de Mihai Stoica

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci / Hepta

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor, a anunţat că Rotariu va deveni liber de contract, urmând ca în cursul zilei de joi să semneze rezilierea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă perioada de mercato se va încheia, Rotariu îşi poate găsi echipă, semnând din postura de jucător liber de contract.

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB: „Semnează rezilierea”

În ceea ce îl priveşte pe Andrea Compagno situaţia este în continuare incertă. Chiar dacă s-a vorbit despre posibilitatea ca atacantul italian să plece la Olympiacos, pentru 450.000 de euro, Mihai Stoica a declarat că nu ştie nimic despre o posibilă plecare în Grecia.

„Dacă Compagno nu a semnat cu niciun club până acum, nu e nicio certitudine. Mâine se închide Europa, e posibil să rămână. Chiar nu ştiu nimic de Grecia, el rămâne.

Rotariu mâine am înţeles că semnează rezilierea. Va fi liber după încheierea perioadei de mercato şi poate semna cu oricine. Eu ştiu, dar nu pot să spun (n.r. dacă i se plătesc mai multe salarii pentru a pleca). Oricum iese Gigi şi spune tot!”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliţă, şocat de de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB

Bănel Nicoliţă este şocat de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB. Cumpărat de Gigi Becali în 2022 cu 1.500.000 de euro, Compagno a pierdut echipa, iar patronul de la FCSB nu mai ştie acum cum să scape de el.

„A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Puteam să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări”, a spus Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și