Închide meniul

Bănel Nicoliţă, şocat de de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB: „Nu mă aşteptam. Cum să cazi aşa în cap?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 8:32

Bănel Nicoliţă, şocat de de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB: „Nu mă aşteptam. Cum să cazi aşa în cap?!

Bănel Nicoliţă, şocat de de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB

Colaj Instagram - Profimedia

Bănel Nicoliţă este şocat de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB. Cumpărat de Gigi Becali în 2022 cu 1.500.000 de euro, Compagno a pierdut echipa, iar patronul de la FCSB nu mai ştie acum cum să scape de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, în primul sezon la FCSB, Andrea Compagno a fost golgheterul echipei. În acest sezon, atacantul italian a dezamăgit şi a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali.

Bănel Nicoliţă, şocat de de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB

A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Puteam să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări”, a spus Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno a fost dezvăluit de Mihai Stoica. Italianul nu a făcut deplasarea cu echipa la Craiova, acolo unde FCSB a câştigat cu 3-0 derby-ul cu Universitatea.

Reclamă

Decizia lui Gigi Becali a surprins pe toată lumea, iar Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care patronul de la FCSB vrea să „scape” cu orice preţ de italian.

Andrea Compagno a semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro. În acest context, Becali a decis să nu îl mai păstreze pe Compagno la FCSB pentru a „scăpa” de un salariu mare.

„La Gigi nu e doar suma pe care o încasează dacă pleacă acum Compagno. Mai e şi suma pe care o încasează Compagno de acum încolo. Mai e şi problema dacă va râmâne în continuare sau nu. Îşi face un calcul şi dacă iese la un milion (n.r. – un milion de euro). La un milion, zice să îl dea acum. Clar se vrea altceva, se vrea o altă dinamică în atac„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și