Închide meniul

Gigi Becali a spus, la 3 ani distanţă după ce a realizat transferul uriaş, cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 februarie 2024, 11:09

Reclamă
Gigi Becali a spus, la 3 ani distanţă după ce a realizat transferul uriaş, cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man!

Gigi Becali a spus, la 3 ani distanţă după ce a realizat transferul uriaş, cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia Images

Gigi Becali a spus cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man. Patronul FCSB-ului a recunoscut că a făcut o super-afacere prin vânzarea lui Dennis Man la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că, la vremea respectivă, Dennis Man ar fi trebuit să coste între 7 şi 9 milioane de euro. Patronul FCSB-ului a reuşit să îl vândă pe Man cu 11 milioane de euro. Man face senzaţie la Parma, el şi Valentin Mihăilă putând fi urmăriţi LIVE în AntenaPLAY, aplicaţia AntenaGroup care transmite în exclusivitate Serie B.

Gigi Becali a spus, la 3 ani distanţă după ce a realizat transferul uriaş, cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man!

Și eu vreau jucători români, mereu am spus, dar nu am avut ce face. Nu am avut marfă, calitate, ca să luăm din România. Am luat pe Man 11 milioane, poate 7-9 merita, Chiricheș a meritat banii.

Acum începem să avem, un Drăgușin, poate mai crește ceva, poate Șut, Lixandru, vedem, ca să avem marfă de vânzare”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Dennis Man e cotat acum de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

Reclamă

„Pot juca în Serie A!” Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi la scenă deschisă după evoluţiile de la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost lăudaţi la scenă deschisă în presa din Italia, după evoluţiile de la Parma. Antonio Di Gaudio, fostul jucător al „cruciaţilor”, s-a declarat impresionat de jocul celor doi români, mărturisind că aceştia se pot descurca şi în Serie A.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma. Formaţia celor doi români este pe primul loc în Serie B, campionat care se vede live în AntenaPLAY.

Antonio Di Gaudio a declarat că Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt decisivi la Parma, chiar şi în partidele în care nu marchează. Fostul jucător al „cruciaţilor” a mai declarat că este o plăcere să-i vadă jucând pe cei doi români.

Reclamă 4 / 0/3

Di Gaudi a mai transmis că atât Dennis Man, cât şi Valentin Mihăilă, sunt jucători de viitor, care pot face faţă cu brio şi în Serie A.

Contribuțiile lui Man și Mihăilă vor cântări foarte mult”

„Contribuțiile lui Man și Mihăilă vor cântări foarte mult. Sunt jucători care decid meciuri. Chiar dacă nu reușesc să marcheze, sunt multe situații în care fie pasează decisiv, fie contribuie la fază.

Dacă sunt în cea mai bună formă, reușesc să se descurce excelent. Din punctul meu de vedere, ambii români sunt jucători foarte buni. Îi urmăresc foarte mult pentru că mă regăsesc în ei, și ei joacă tot pe postul de extremă.

Îmi place să îi văd jucând. Mihăilă și Man au un sezon excelent, iar Parma trebuie să se bucure de ei. Sunt jucători de viitor care s-ar putea descurca și în Serie A”, a declarat Antonio Di Gaudio, conform parmalive.com.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați de jurnaliștii de la Marca

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost analizați de jurnaliștii de la Marca. Fostul jucător de la FCSB a impresionat pe toată lumea de la startul acestui sezon competițional, iar jurnaliștii spanioli sunt cu ochii pe noua senzație de la Parma. De asemenea, aceștia au vorbit și despre Mihăilă care, chiar dacă nu are cifrele lui Man, este, în opinia spaniolilor, un jucător „cel puțin interesant”.

Jurnaliștii de la marca.com i-au dedicat lui Dennis Man un material, în care au vorbit despre sezonul excelent pe care acesta îl are în tricoul „cruciaților”. „Bijuteria românească străluceşte în sfârşit!”, au titrat spaniolii, care au remarcat apoi faptul că fostul jucător de la FCSB are parte de cea mai bună stagiune de la transferul său în Italia.

”Man a avut dificultăţi să se arate în Serie A. Şederea în Italia nu a fost un drum lin. A venit cu multe aşteptări, în schimbul multor bani. I-a fost greu să se adapteze, să-şi atingă potenţialul maxim.

Reclamă

Dar acum, e o forţă de temut. În ultima etapă, împotriva lui Sampdoria lui Pirlo, a oferit ultimul său spectacol: gol şi pasă de gol.

Man pare să devină jucătorul lor emblematic. Este un jucător de bandă dreaptă, transformat în atacant total. Joacă în margine, dar se deplasează pe tot terenul, în ofensivă. Serie B este un campionat uşor pentru el în acest sezon.

Despre asta nu există îndoială. Are potenţial de mai mult”, a fost analiza jurnaliștilor spanioli.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și