Închide meniul

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați de jurnaliștii de la Marca: „Bijuteria românească străluceşte în sfârşit!”

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 20:47

Reclamă
Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați de jurnaliștii de la Marca: Bijuteria românească străluceşte în sfârşit!”

Dennis Man și Valentin Mihăilă analizați Marca

Dennis Man și Valentin Mihăilă, în timpul unui meci / Profimedia

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost analizați de jurnaliștii de la Marca. Fostul jucător de la FCSB a impresionat pe toată lumea de la startul acestui sezon competițional, iar jurnaliștii spanioli sunt cu ochii pe noua senzație de la Parma. De asemenea, aceștia au vorbit și despre Mihăilă care, chiar dacă nu are cifrele lui Man, este, în opinia spaniolilor, un jucător „cel puțin interesant”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Dennis Man este al 3-lea cel mai bun marcator din eșalonul secund al fotbalului italian. Românul a reușit să marcheze 9 goluri pentru Parma, în 17 meciuri jucate, în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați de jurnaliștii de la Marca

Jurnaliștii de la marca.com i-au dedicat lui Dennis Man un material, în care au vorbit despre sezonul excelent pe care acesta îl are în tricoul „cruciaților”. „Bijuteria românească străluceşte în sfârşit!”, au titrat spaniolii, care au remarcat apoi faptul că fostul jucător de la FCSB are parte de cea mai bună stagiune de la transferul său în Italia.

”Man a avut dificultăţi să se arate în Serie A. Şederea în Italia nu a fost un drum lin. A venit cu multe aşteptări, în schimbul multor bani. I-a fost greu să se adapteze, să-şi atingă potenţialul maxim.

Dar acum, e o forţă de temut. În ultima etapă, împotriva lui Sampdoria lui Pirlo, a oferit ultimul său spectacol: gol şi pasă de gol.

Reclamă

Man pare să devină jucătorul lor emblematic. Este un jucător de bandă dreaptă, transformat în atacant total. Joacă în margine, dar se deplasează pe tot terenul, în ofensivă. Serie B este un campionat uşor pentru el în acest sezon.

Despre asta nu există îndoială. Are potenţial de mai mult”, a fost analiza jurnaliștilor spanioli.

Cum a fost descris Valentin Mihăilă de spanioli

De asemenea, jurnaliștii publicației menționate anterior l-au analizat și pe Valentin Mihăilă. Spaniolii au notat faptul că acesta nu are un potențial la fel de mare ca Dennis Man, dar că este un jucător bun, cu o viteză impresionantă.

Reclamă 4 / 0/3

„Lângă Man este și Valentin Mihăilă. Acesta a costat aproape 10 milioane de euro, dar cariera lui a fost diferită. A avut un împrumut la Parma, dar acum s-a întors la echipă. Chiar dacă are parte de un sezon dificil, acesta este un jucător cu un profil interesant peste partea stângă a terenului.

Are un potențial mai mic decât compatriotul său, dar are o viteză mai bună. Este mai puțin periculos în fața porții, dar poate juca ca și extremă fără probleme”, s-a scris despre Mihăilă.

Dennis Man a ajuns la Parma de la FCSB, în anul 2021. La momentul respectiv, „cruciații” îi plăteau lui Gigi Becali suma de 11 milioane de euro, pentru serviciile jucătorului ajuns acum la 25 de ani.

De la momentul transferului a adunat 93 de partide pentru Parma, în toate competițiile, în care a reușit să marcheze 22 de goluri și să ofere 11 pase decisive.

În momentul de față este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a ajuns la Parma în toamna anului 2020. La momentul respectiv, „cruciații” îl transferau de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 9,1 milioane de euro.

A adunat 68 de meciuri în tricoul italienilor, în care a reușit să marcheze 11 goluri și să ofere 8 pase decisive. În perioada ianuarie – iunie 2022 a fost împrumutat la Atalanta, dar nu a reușit să se impună și s-a întors la Parma.

Reclamă

În momentul de față este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și