Închide meniul

Gigi Becali a spus, la 3 ani distanţă după ce a realizat transferul uriaş, cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 februarie 2024, 11:09

Reclamă
Gigi Becali a spus, la 3 ani distanţă după ce a realizat transferul uriaş, cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man!

Gigi Becali a spus, la 3 ani distanţă după ce a realizat transferul uriaş, cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia Images

Gigi Becali a spus cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man. Patronul FCSB-ului a recunoscut că a făcut o super-afacere prin vânzarea lui Dennis Man la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că, la vremea respectivă, Dennis Man ar fi trebuit să coste între 7 şi 9 milioane de euro. Patronul FCSB-ului a reuşit să îl vândă pe Man cu 11 milioane de euro. Man face senzaţie la Parma, el şi Valentin Mihăilă putând fi urmăriţi LIVE în AntenaPLAY, aplicaţia AntenaGroup care transmite în exclusivitate Serie B.

Gigi Becali a spus, la 3 ani distanţă după ce a realizat transferul uriaş, cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man!

Și eu vreau jucători români, mereu am spus, dar nu am avut ce face. Nu am avut marfă, calitate, ca să luăm din România. Am luat pe Man 11 milioane, poate 7-9 merita, Chiricheș a meritat banii.

Acum începem să avem, un Drăgușin, poate mai crește ceva, poate Șut, Lixandru, vedem, ca să avem marfă de vânzare”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Dennis Man e cotat acum de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

Reclamă

„Pot juca în Serie A!” Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi la scenă deschisă după evoluţiile de la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost lăudaţi la scenă deschisă în presa din Italia, după evoluţiile de la Parma. Antonio Di Gaudio, fostul jucător al „cruciaţilor”, s-a declarat impresionat de jocul celor doi români, mărturisind că aceştia se pot descurca şi în Serie A.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma. Formaţia celor doi români este pe primul loc în Serie B, campionat care se vede live în AntenaPLAY.

Antonio Di Gaudio a declarat că Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt decisivi la Parma, chiar şi în partidele în care nu marchează. Fostul jucător al „cruciaţilor” a mai declarat că este o plăcere să-i vadă jucând pe cei doi români.

Reclamă 4 / 0/3

Di Gaudi a mai transmis că atât Dennis Man, cât şi Valentin Mihăilă, sunt jucători de viitor, care pot face faţă cu brio şi în Serie A.

Contribuțiile lui Man și Mihăilă vor cântări foarte mult”

„Contribuțiile lui Man și Mihăilă vor cântări foarte mult. Sunt jucători care decid meciuri. Chiar dacă nu reușesc să marcheze, sunt multe situații în care fie pasează decisiv, fie contribuie la fază.

Dacă sunt în cea mai bună formă, reușesc să se descurce excelent. Din punctul meu de vedere, ambii români sunt jucători foarte buni. Îi urmăresc foarte mult pentru că mă regăsesc în ei, și ei joacă tot pe postul de extremă.

Îmi place să îi văd jucând. Mihăilă și Man au un sezon excelent, iar Parma trebuie să se bucure de ei. Sunt jucători de viitor care s-ar putea descurca și în Serie A”, a declarat Antonio Di Gaudio, conform parmalive.com.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați de jurnaliștii de la Marca

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost analizați de jurnaliștii de la Marca. Fostul jucător de la FCSB a impresionat pe toată lumea de la startul acestui sezon competițional, iar jurnaliștii spanioli sunt cu ochii pe noua senzație de la Parma. De asemenea, aceștia au vorbit și despre Mihăilă care, chiar dacă nu are cifrele lui Man, este, în opinia spaniolilor, un jucător „cel puțin interesant”.

Jurnaliștii de la marca.com i-au dedicat lui Dennis Man un material, în care au vorbit despre sezonul excelent pe care acesta îl are în tricoul „cruciaților”. „Bijuteria românească străluceşte în sfârşit!”, au titrat spaniolii, care au remarcat apoi faptul că fostul jucător de la FCSB are parte de cea mai bună stagiune de la transferul său în Italia.

”Man a avut dificultăţi să se arate în Serie A. Şederea în Italia nu a fost un drum lin. A venit cu multe aşteptări, în schimbul multor bani. I-a fost greu să se adapteze, să-şi atingă potenţialul maxim.

Reclamă

Dar acum, e o forţă de temut. În ultima etapă, împotriva lui Sampdoria lui Pirlo, a oferit ultimul său spectacol: gol şi pasă de gol.

Man pare să devină jucătorul lor emblematic. Este un jucător de bandă dreaptă, transformat în atacant total. Joacă în margine, dar se deplasează pe tot terenul, în ofensivă. Serie B este un campionat uşor pentru el în acest sezon.

Despre asta nu există îndoială. Are potenţial de mai mult”, a fost analiza jurnaliștilor spanioli.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și