Închide meniul
Foto

Cine este şi cu ce se ocupă „febleţea” lui Ilie Dumitrescu. Are 18 ani şi este de o frumuseţe rară: „E slăbiciunea mea!”

Publicat: 1 februarie 2024, 22:04

Reclamă
Cine este şi cu ce se ocupă „febleţea” lui Ilie Dumitrescu. Are 18 ani şi este de o frumuseţe rară: „E slăbiciunea mea!”

Cine este şi cu ce se ocupă "febleţea" lui Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu şi Mayra Daria Dumitrescu / Colaj Instagram

Se ştie cine este şi cu ce se ocupă tânăra care este „febleţea” lui Ilie Dumitrescu. Mayra Daria, unica fiică a fostului atacant al Generaţiei de Aur, are 18 ani şi este de o frumuseţe rară. „Mister” a declarat, cu fiecare ocazie, că este un tată extrem de mândru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mayra a devenit majoră anul trecut, când a absolvit cu brio Şcoala Cambridge din Bucureşti. A ales să îşi continue studiile în România şi a fost admisă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Cine este şi cu ce se ocupă „febleţea” lui Ilie Dumitrescu

Copiii sunt ceva special în viața mea„, a afirmat fostul mare jucător al Stelei şi al naţionalei României. Ilie Dumitrescu are trei băieţi şi o fată din cele două căsnicii pe care le-a avut. Din mariajul cu Nela îi are pe Dani şi pe Sică, iar cu a doua soţie, Letiţia Badea, îi are pe Toto şi pe Mayra.

Mayra Daria îi calcă pe urme mamei ei, fostul fotomodel Letiţia Badea, şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ilie Dumitrescu este fascinat atunci când vorbeşte despre fiica lui.

O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă. Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism. Îi place să câștige, să iasă lucrurile așa cum își dorește„, a declarat Ilie Dumitrescu într-un interviu pentru unica.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre implicarea pe care o are în viaţa copiilor săi şi a recunoscut să evită să le ofere prea multe sfaturi. Nu îşi doreşte să le influenţeze drumul pe care aceştia îl aleg în viaţă.

Nu știu dacă excelez la sfaturi, dar sunt alături de ei în orice moment. Îi susțin în orice lucru în care sunt implicați. Sunt alături de ei. Eu sunt mai deschis cu ei. Pentru mine e mai importantă personalitatea lor. Eu dacă le transmit un mesaj n-aș vrea să-i influențez în niciun fel. Vreau să dezvolt personalitatea lor, vreau ca ei să se impună, să fie lideri, să facă performanță„, a declarat Ilie Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

Ce a putut să spună Ilie Dumitrescu despre femeile din viaţa lui

Ilie Dumitrescu a împlinit, pe 6 ianuarie, 55 de ani. De-a lungul carierei de fotbalist a făcut deliciul tabloidelor. Fostul mare internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră un „mare cuceritor”. Cea mai agitată perioadă a avut-o la Londra, acolo unde s-a speculat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu pe okmagazine.ro.

Ilie Dumitrescu a mai spus că a ajuns la o vârstă la care preferă liniştea în locul agitaţiei din cluburi.

Am ajuns la o vârstă la care am activități liniștite: prefer să ies cu prietena mea la un restaurant, fără cluburi și agitație”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” Vezi toate știrile
Citește și