Închide meniul

Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid: „Nu sunt invincibili! Vom lua măsuri speciale!”

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 14:02

Reclamă
Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid: „Nu sunt invincibili! Vom lua măsuri speciale!

Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi / Hepta

Dorinel Munteanu a transmis un mesaj de luptă, înaintea duelului cu Rapid. Acesta a transmis că giuleştenii nu sunt invincibili în acest sezon, fiind de părere că echipa sa poate produce surpriza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita celor de la Oţelul, în etapa a 24-a din Liga 1. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid

Dorinel Munteanu a mai declarat că va lua măsuri speciale, pentru duelul cu Rapid. Acesta a mărturisit că Cristiano Bergodi are un lot foarte bun la dispoziţie, însă are încredere şi în jucătorii săi.

„Nu va fi uşor, va trebui să investim foarte multă muncă. Dar Rapid nu este o echipă invincibilă. Am văzut şi lucruri bune, cum ar fi că a marcat patru goluri cu Craiova, dar a şi primit trei şi a întors rezultatul printr-un miracol. Vom lua măsuri speciale individuale şi colective, mă interesează ca echipa noastră să fie bine organizată, disciplinată tactică. Sunt convins că au jucători cu valoare, peste cea a jucătorilor noştri, dar puterea grupului nostru este unitatea”, a declarat Munteanu.

Tehnicianul echipei gălăţene se aşteaptă la un joc ofensiv din partea giuleştenilor, având în vedere că evoluează pe teren propriu.

Reclamă

„Ştim că Rapid joacă un fotbal ofensiv pe teren propriu, sunt susţinuţi de acei minunaţi suporteri, care ei fac practic toată atmosfera. Au în componenţă jucători valoroşi şi un antrenor valoros, dar asta nu ne împiedică cu nimic să intrăm şi noi în atmosfera jocului. Şi noi avem jucători cu experienţă şi mergem încrezători că putem să câştigăm punct sau puncte, şi să facem un joc bun”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Rapid face un nou transfer de senzaţie

Rapid face un nou transfer de senzaţie şi ajunge la 7 jucători aduși în iarnă! Dan Șucu a reușit să convingă un jucător cotat la 1,3 milioane de euro să vină în Giuleşti.

Potrivit informațiilor oferite de infotbal.cz, mijlocașul defensiv Jakub Hromada va pleca de la Slavia Praga în această perioadă de mercato și va ajunge la Rapid. Acesta ar fi trebuit să ajungă inițial la Slovan Bratislava, dar Dan Șucu a reușit să îl convingă să accepte oferta venită din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, un alt motiv pentru care acesta nu va mai ajunge la Slovan Bratislava a fost cauzat de decizia conducerii clubului slovac, de a juca un meci amical cu cei de la Dinamo Moscova. Având în vedere situația actuală din Europa, dar și a sancțiunilor contra Rusiei, decizia celor de la Slovan a fost criticată grav.

Astfel, Jakub Hromada va pleca după 6 ani și jumătate de la Slavia Praga, timp în care a adunat 106 meciuri pentru formația din capitala Cehiei, în care a marcat de 3 ori și a oferit 4 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și