Închide meniul

Rapid face un nou transfer de senzaţie! Jucătorul de 1.3 milioane de euro care a fost convins de Dan Șucu să vină în Giuleşti

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 18:42

Reclamă
Rapid face un nou transfer de senzaţie! Jucătorul de 1.3 milioane de euro care a fost convins de Dan Șucu să vină în Giuleşti

Rapid face un nou transfer de senzaţie

Dan Șucu, în timpul unui meci / Profimedia

Rapid face un nou transfer de senzaţie şi ajunge la 7 jucători aduși în iarnă! Dan Șucu a reușit să convingă un jucător cotat la 1,3 milioane de euro să vină în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii din Giulești au dat astfel o nouă lovitura în această perioadă de mercato, în care mai mulți jucători au ajuns în lotul lui Cristiano Bergodi. Până în momentul de față, Rapid i-a transferat pe: Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi, Marian Aioani, Florent Hasani, Damjan Djokovic și Cătălin Vulturar.

Rapid face un nou transfer de senzaţie

Potrivit informațiilor oferite de infotbal.cz, mijlocașul defensiv Jakub Hromada va pleca de la Slavia Praga în această perioadă de mercato și va ajunge la Rapid. Acesta ar fi trebuit să ajungă inițial la Slovan Bratislava, dar Dan Șucu a reușit să îl convingă să accepte oferta venită din Giulești.

Jakub Hromada
Jakub Hromada / Profimedia

De asemenea, un alt motiv pentru care acesta nu va mai ajunge la Slovan Bratislava a fost cauzat de decizia conducerii clubului slovac, de a juca un meci amical cu cei de la Dinamo Moscova. Având în vedere situația actuală din Europa, dar și a sancțiunilor contra Rusiei, decizia celor de la Slovan a fost criticată grav.

Astfel, Jakub Hromada va pleca după 6 ani și jumătate de la Slavia Praga, timp în care a adunat 106 meciuri pentru formația din capitala Cehiei, în care a marcat de 3 ori și a oferit 4 pase decisive.

Reclamă

Jucătorul de 27 de ani a adunat și 4 selecții pentru echipa națională a Slovaciei. În momentul de față, așa cum a fost menționat anterior, acesta este cotat la 1,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în 2022, atunci când valora suma de 2 milioane de euro.

Dan Şucu plăteşte 400.000 de euro pentru Cătălin Vulturar, dar nu îl păstrează la Rapid

Potrivit fanatik.ro, Vulturar va fi împrumutat până la vară la echipa din Arad, care l-a şi format pe mijlocaşul defensiv cotat la 400.000 de euro. UTA se interesase deja la gruparea din Serie A, pentru a-l aduce înapoi pe Cătălin Vulturar.

Mircea Rednic chiar a recunoscut că îl dorea pe tânărul jucător şi că vrea să îl împrumute de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

”Noi am discutat despre Vulturar cu ceva timp în urmă, voiam să-l luăm de la Lecce. Am înțeles că s-a dus la Rapid. Nu știu dacă vine împrumut la noi, pe mine nu mă deranjează, e și cazul lui Micovshi.

Dacă Rapid are un lot prea mare atunci poate să ni-l dea împrumut. Mie Pancu mi-a vorbit foarte frumos de el, din ce am văzut e un jucător de perspectivă, îmi place cum joacă. Cred că Rapid a făcut o afacere bună, mai ales că se știa de sumă mult mai mare pe el, cerută de cei de la Lecce” a declarat Rednic pentru iamsport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și