Închide meniul

Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid: „Nu sunt invincibili! Vom lua măsuri speciale!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 14:02

Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid: „Nu sunt invincibili! Vom lua măsuri speciale!

Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi / Hepta

Dorinel Munteanu a transmis un mesaj de luptă, înaintea duelului cu Rapid. Acesta a transmis că giuleştenii nu sunt invincibili în acest sezon, fiind de părere că echipa sa poate produce surpriza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita celor de la Oţelul, în etapa a 24-a din Liga 1. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid

Dorinel Munteanu a mai declarat că va lua măsuri speciale, pentru duelul cu Rapid. Acesta a mărturisit că Cristiano Bergodi are un lot foarte bun la dispoziţie, însă are încredere şi în jucătorii săi.

„Nu va fi uşor, va trebui să investim foarte multă muncă. Dar Rapid nu este o echipă invincibilă. Am văzut şi lucruri bune, cum ar fi că a marcat patru goluri cu Craiova, dar a şi primit trei şi a întors rezultatul printr-un miracol. Vom lua măsuri speciale individuale şi colective, mă interesează ca echipa noastră să fie bine organizată, disciplinată tactică. Sunt convins că au jucători cu valoare, peste cea a jucătorilor noştri, dar puterea grupului nostru este unitatea”, a declarat Munteanu.

Tehnicianul echipei gălăţene se aşteaptă la un joc ofensiv din partea giuleştenilor, având în vedere că evoluează pe teren propriu.

Reclamă

„Ştim că Rapid joacă un fotbal ofensiv pe teren propriu, sunt susţinuţi de acei minunaţi suporteri, care ei fac practic toată atmosfera. Au în componenţă jucători valoroşi şi un antrenor valoros, dar asta nu ne împiedică cu nimic să intrăm şi noi în atmosfera jocului. Şi noi avem jucători cu experienţă şi mergem încrezători că putem să câştigăm punct sau puncte, şi să facem un joc bun”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Rapid face un nou transfer de senzaţie

Rapid face un nou transfer de senzaţie şi ajunge la 7 jucători aduși în iarnă! Dan Șucu a reușit să convingă un jucător cotat la 1,3 milioane de euro să vină în Giuleşti.

Potrivit informațiilor oferite de infotbal.cz, mijlocașul defensiv Jakub Hromada va pleca de la Slavia Praga în această perioadă de mercato și va ajunge la Rapid. Acesta ar fi trebuit să ajungă inițial la Slovan Bratislava, dar Dan Șucu a reușit să îl convingă să accepte oferta venită din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, un alt motiv pentru care acesta nu va mai ajunge la Slovan Bratislava a fost cauzat de decizia conducerii clubului slovac, de a juca un meci amical cu cei de la Dinamo Moscova. Având în vedere situația actuală din Europa, dar și a sancțiunilor contra Rusiei, decizia celor de la Slovan a fost criticată grav.

Astfel, Jakub Hromada va pleca după 6 ani și jumătate de la Slavia Praga, timp în care a adunat 106 meciuri pentru formația din capitala Cehiei, în care a marcat de 3 ori și a oferit 4 pase decisive.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și