Închide meniul

Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga! Suma plătită în schimbul lui

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 14:26

Reclamă
Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga! Suma plătită în schimbul lui

Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga

Theo Corbeanu, în timpul unui meci/ Profimedia

Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga, chiar în ultima zi de mercato. Theo Corbeanu, cel care a evoluat pentru naţionalele de juniori ale „tricolorilor”, a semnat cu Granada, echipă din prima ligă spaniolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Theo Corbeanu are ambii părinţi român, însă aceştia au emigrat în Canada, astfel că tânărul mijlocaş, în vârstă de 21 ani, a ales să reprezinte ţara în care a crescut.

Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga

Theo Corbeanu se va duela astfel cu Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, după transferul la Granada. Ibericii au plătit în schimbul lui suma de 1,5 milioane de euro, pentru a-l aduce de la Wolverhampton.

Corbeanu tocmai ce revenise la Wolverhapton în această iarnă, după ce a petrecut prima parte a sezonului la Grasshoppers Zurich, în Elveţia.

Jucătorul cu părinţi români a semnat cu Granada un contract valabil pe două sezoane şi jumătate. Granada l-a transferat pe Corbeanu pentru a-l înlocui pe un jucător, care în această iarnă a fost transferat de Bayern Munchen. Bryan Zaragoza a plecat la formaţia bavareză mai devreme, deoarece el trebuia să facă pasul în Bundesliga în vară.

Reclamă

Campioana Germaniei se confruntă cu probleme în atac, după accidentarea lui Leroy Sane, astfel că a decis să-l împrumute pe Zaragoza, urmând ca la finalul sezonului să se realizeze şi transferul definitiv.

Theo Corbeanu a marcat un gol şi a reuşit să ofere şi cinci asssist-uri, în cele 18 partide bifate la Grasshoppers Zurich, în prima parte a sezonului. Acesta are prezenţe la naţionalele U17 şi U16 ale „tricolorilor”, însă a ales să reprezinte Canada, ţară în care s-a născut şi a crescut. Acesta a bifat deja şapte meciuri la naţionala nord-americană, reuşind să marcheze şi două goluri.

Theo Corbeanu va fi adversarul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi se va duela cu Theo Corbeanu în La Liga. Fiul „Regelui” este sub presiune în Spania, după ce în ultimele 4 partide în campionat la Alaves a fost rezervă neutilizată. Jurnaliştii din Spania spun că e timpul ca Ianis Hagi să confirme şi să se impună în prima echipă a celor de la Alaves.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima apariţie a lui Ianis Hagi în tricoul celor de la Alaves în campionat a fost la finalul anului trecut, când a jucat o jumătate de oră cu Real Madrid.

Nahuel Tenaglia, Carlos Benavídez și Abde Rebbach, de exemplu, au confirmat deja când au avut ocazia și au nevoie doar de alții precum Álex Sola, Ianis Hagi, Xeber Alkain sau Giuliano Simeone să facă același lucru. Cu cât Luis García are mai mulți războinici lângă el, cu atât Alaves va avea rezultate mai bune și nu va mai scădea nivelul în repriza secundă”, au scris jurnaliştii de la noticiasdealava.eus.

De altfel, din ultimele cinci meciuri ale lui Alaves, Ianis Hagi a jucat în doar două partide. Concret, fiul „Regelui” a fost titular în ambele dueluri cu Athletic Bilbao, din Cupa Spaniei.

În total, de la transferul la Alaves, de la începutul sezonului, Ianis Hagi a bifat 18 meciuri. Internaţionalul român a reuşit să marcheze două goluri, într-un meci din Cupa Spaniei, şi a oferit şi un assist. În campionat, în cele 14 meciuri jucate, fiul „Regelui” nu a marcat niciun gol.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și