Închide meniul

Ianis Hagi, sub presiune în Spania. Anunţul făcut despre internaţionalul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2024, 17:02

Reclamă
Ianis Hagi, sub presiune în Spania. Anunţul făcut despre internaţionalul român

Echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ianis Hagi este sub presiune în Spania, după ce în ultimele 4 partide în campionat la Alaves a fost rezervă neutilizată. Jurnaliştii din Spania spun că e timpul ca Ianis Hagi să confirme şi să se impună în prima echipă a celor de la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima apariţie a lui Ianis Hagi în tricoul celor de la Alaves în campionat a fost la finalul anului trecut, când a jucat o jumătate de oră cu Real Madrid.

Ianis Hagi, sub presiune în Spania

„Nahuel Tenaglia, Carlos Benavídez și Abde Rebbach, de exemplu, au confirmat deja când au avut ocazia și au nevoie doar de alții precum Álex Sola, Ianis Hagi, Xeber Alkain sau Giuliano Simeone să facă același lucru. Cu cât Luis García are mai mulți războinici lângă el, cu atât Alaves va avea rezultate mai bune și nu va mai scădea nivelul în repriza secundă”, au scris jurnaliştii de la noticiasdealava.eus.

Situaţie fără precedent pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi se confruntă cu o situaţie fără precedent la Alaves. Internaţionalul român nu a jucat deloc în ultimul meci al ibericilor, şi a bifat astfel o bornă negativă în La Liga. Alaves a obţinut o victorie categorică în duelul cu Almeria. Trupa lui Ianis Hagi s-a impus cu scorul de 3-0, internaţionalul român fiind „uitat” pe bancă pe tot parcursul meciului.

Ianis Hagi a bifat astfel un „record” negru la Alaves. A fost pentru prima dată, de la transferul în La Liga, când este rezervă neutilizată în două meciuri consecutive.

Reclamă

De altfel, din ultimele cinci meciuri ale lui Alaves, Ianis Hagi a jucat în doar două partide. Concret, fiul „Regelui” a fost titular în ambele dueluri cu Athletic Bilbao, din Cupa Spaniei.

În total, de la transferul la Alaves, de la începutul sezonului, Ianis Hagi a bifat 18 meciuri. Internaţionalul român a reuşit să marcheze două goluri, într-un meci din Cupa Spaniei, şi a oferit şi un assist. În campionat, în cele 14 meciuri jucate, fiul „Regelui” nu a marcat niciun gol.

Ianis Hagi este împrumutat de Rangers la Alaves, până la finalul sezonului. Internaţionalul român va reveni la formaţia de pe Ibrox, în vară, atunci când îi va expira împrumutul, dat fiind faptul că spaniolii nu au opţiunea de a-l transfera definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

În următorul meci, Alaves va avea un duel „de foc”, urmând să primească vizita Barcelonei. Trupa lui Ianis Hagi ocupă locul 11, cu 26 de puncte, acumulate după 22 de runde disputate.

Ianis Hagi are cel mai mare salariu, dintre jucătorii lui Alaves

Ianis Hagi are cel mai mare salariu, dintre jucătorii lui Alaves. S-a aflat cât câştigă anual fiul „Regelui” în Spania, fiind cel mai bine plătit fotbalist din echipa sa. Concret, conform presei iberice, Hagi Jr ar avea un salariu de 720.000 de euro, pe an.

Jurnaliştii iberici au analizat salariile jucătorilor din Spania, şi au constatat faptul că Alaves are cea mai mică medie salarială, anume 500.000 de euro.

Totuşi, un singur jucător câştigă peste media de jumătate de milion de euro, iar acela este Ianis Hagi. Internaţionalul român de 25 de ani ar avea un salariu de 720.000 de euro, după ce la Rangers încasa nu mai puţin de 1,3 milioane de euro, anual.

Cel mai probabil, Ianis Hagi a renunţat la o parte din salariu, atunci când a ales să se transfere la Alaves. De asemenea, mai există şi posibilitatea ca Rangers să-i achite diferenţa de până la 1,3 milioane de euro, dat fiind faptul că românul este în continuare sub contract cu formaţia scoţiană.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și