Închide meniul

Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga! Suma plătită în schimbul lui

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 14:26

Reclamă
Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga! Suma plătită în schimbul lui

Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga

Theo Corbeanu, în timpul unui meci/ Profimedia

Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga, chiar în ultima zi de mercato. Theo Corbeanu, cel care a evoluat pentru naţionalele de juniori ale „tricolorilor”, a semnat cu Granada, echipă din prima ligă spaniolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Theo Corbeanu are ambii părinţi român, însă aceştia au emigrat în Canada, astfel că tânărul mijlocaş, în vârstă de 21 ani, a ales să reprezinte ţara în care a crescut.

Jucătorul care a refuzat naţionala României s-a transferat în La Liga

Theo Corbeanu se va duela astfel cu Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, după transferul la Granada. Ibericii au plătit în schimbul lui suma de 1,5 milioane de euro, pentru a-l aduce de la Wolverhampton.

Corbeanu tocmai ce revenise la Wolverhapton în această iarnă, după ce a petrecut prima parte a sezonului la Grasshoppers Zurich, în Elveţia.

Jucătorul cu părinţi români a semnat cu Granada un contract valabil pe două sezoane şi jumătate. Granada l-a transferat pe Corbeanu pentru a-l înlocui pe un jucător, care în această iarnă a fost transferat de Bayern Munchen. Bryan Zaragoza a plecat la formaţia bavareză mai devreme, deoarece el trebuia să facă pasul în Bundesliga în vară.

Reclamă

Campioana Germaniei se confruntă cu probleme în atac, după accidentarea lui Leroy Sane, astfel că a decis să-l împrumute pe Zaragoza, urmând ca la finalul sezonului să se realizeze şi transferul definitiv.

Theo Corbeanu a marcat un gol şi a reuşit să ofere şi cinci asssist-uri, în cele 18 partide bifate la Grasshoppers Zurich, în prima parte a sezonului. Acesta are prezenţe la naţionalele U17 şi U16 ale „tricolorilor”, însă a ales să reprezinte Canada, ţară în care s-a născut şi a crescut. Acesta a bifat deja şapte meciuri la naţionala nord-americană, reuşind să marcheze şi două goluri.

Theo Corbeanu va fi adversarul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi se va duela cu Theo Corbeanu în La Liga. Fiul „Regelui” este sub presiune în Spania, după ce în ultimele 4 partide în campionat la Alaves a fost rezervă neutilizată. Jurnaliştii din Spania spun că e timpul ca Ianis Hagi să confirme şi să se impună în prima echipă a celor de la Alaves.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima apariţie a lui Ianis Hagi în tricoul celor de la Alaves în campionat a fost la finalul anului trecut, când a jucat o jumătate de oră cu Real Madrid.

Nahuel Tenaglia, Carlos Benavídez și Abde Rebbach, de exemplu, au confirmat deja când au avut ocazia și au nevoie doar de alții precum Álex Sola, Ianis Hagi, Xeber Alkain sau Giuliano Simeone să facă același lucru. Cu cât Luis García are mai mulți războinici lângă el, cu atât Alaves va avea rezultate mai bune și nu va mai scădea nivelul în repriza secundă”, au scris jurnaliştii de la noticiasdealava.eus.

De altfel, din ultimele cinci meciuri ale lui Alaves, Ianis Hagi a jucat în doar două partide. Concret, fiul „Regelui” a fost titular în ambele dueluri cu Athletic Bilbao, din Cupa Spaniei.

În total, de la transferul la Alaves, de la începutul sezonului, Ianis Hagi a bifat 18 meciuri. Internaţionalul român a reuşit să marcheze două goluri, într-un meci din Cupa Spaniei, şi a oferit şi un assist. În campionat, în cele 14 meciuri jucate, fiul „Regelui” nu a marcat niciun gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și