Închide meniul

Răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno. Anunţul lui Mihai Stoica: „M-aş bucura să rămână”

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 23:21

Reclamă
Răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno. Anunţul lui Mihai Stoica: „M-aş bucura să rămână

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno. Dezvăluirea oficialului de la FCSB.

Andrea Compagno / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno. Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre situația atacantului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a scris că este foarte aproape de plecarea de la FCSB, se pare că Andrea Compagno nu a părăsit echipa, iar perioada de mercato din majoritatea campionatelor s-a închis. Acum, „MM” a ținut să ofere noi detalii despre viitorul atacantului.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno

Managerul de la FCSB a dezvăluit faptul că Andrea Compagno nu are, în momentul de față, o ofertă concretă din partea unui alt club. De asemenea, Mihai Stoica a spus că, personal, s-ar bucura ca fostul golgheter să rămână la echipa pregătită de Elias Charalambous, având în vedere că este o variantă bună pentru ataul echipei.

„S-a închis fereastra de mercato în anumite campionate, dar în zona Golfului nu s-a închis încă, doar în Arabia Saudită. Golful mai are și alte campionate ofertante. Deocamdată nu. Am vorbit cu el (n.r – cu Andrea Compagno) acum două ore și nu e nimic.

Nu știu dacă scad șansele pentru transfer. Lui Gigi i-a spus un agent grec că e aproape făcută, dar oferta nu era din Grecia. Deocamdată, Andrea nu și-a negociat contractul. El e și în situația asta ca peste două luni să devină tată pentru prima oară, iar asta contează dacă discutăm despre o destinație exotică sau îndepărtată.

Reclamă

Ideea este că el, în momentul în care decide să rămână, e binevenit la antrenamente și ne oferă o alternativă pe care la momentul ăsta nu o avem. Ok, să spui că există David Miculescu, care e un jucător cu gabarit, dar nu este același profil cu Andrea Compagno. Eu m-aș bucura să rămână, dar nu sunt banii mei”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Bănel Nicoliţă, şocat de de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB

Bănel Nicoliţă este şocat de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB. Cumpărat de Gigi Becali în 2022 cu 1.500.000 de euro, Compagno a pierdut echipa, iar patronul de la FCSB nu mai ştie acum cum să scape de el.

„A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Puteam să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

Reclamă 4 / 0/3

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări”, a spus Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 1-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” Vezi toate știrile
Citește și