Închide meniul

Răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno. Anunţul lui Mihai Stoica: „M-aş bucura să rămână”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 23:21

Răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno. Anunţul lui Mihai Stoica: „M-aş bucura să rămână

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno. Dezvăluirea oficialului de la FCSB.

Andrea Compagno / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno. Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre situația atacantului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a scris că este foarte aproape de plecarea de la FCSB, se pare că Andrea Compagno nu a părăsit echipa, iar perioada de mercato din majoritatea campionatelor s-a închis. Acum, „MM” a ținut să ofere noi detalii despre viitorul atacantului.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Andrea Compagno

Managerul de la FCSB a dezvăluit faptul că Andrea Compagno nu are, în momentul de față, o ofertă concretă din partea unui alt club. De asemenea, Mihai Stoica a spus că, personal, s-ar bucura ca fostul golgheter să rămână la echipa pregătită de Elias Charalambous, având în vedere că este o variantă bună pentru ataul echipei.

„S-a închis fereastra de mercato în anumite campionate, dar în zona Golfului nu s-a închis încă, doar în Arabia Saudită. Golful mai are și alte campionate ofertante. Deocamdată nu. Am vorbit cu el (n.r – cu Andrea Compagno) acum două ore și nu e nimic.

Nu știu dacă scad șansele pentru transfer. Lui Gigi i-a spus un agent grec că e aproape făcută, dar oferta nu era din Grecia. Deocamdată, Andrea nu și-a negociat contractul. El e și în situația asta ca peste două luni să devină tată pentru prima oară, iar asta contează dacă discutăm despre o destinație exotică sau îndepărtată.

Reclamă

Ideea este că el, în momentul în care decide să rămână, e binevenit la antrenamente și ne oferă o alternativă pe care la momentul ăsta nu o avem. Ok, să spui că există David Miculescu, care e un jucător cu gabarit, dar nu este același profil cu Andrea Compagno. Eu m-aș bucura să rămână, dar nu sunt banii mei”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Bănel Nicoliţă, şocat de de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB

Bănel Nicoliţă este şocat de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB. Cumpărat de Gigi Becali în 2022 cu 1.500.000 de euro, Compagno a pierdut echipa, iar patronul de la FCSB nu mai ştie acum cum să scape de el.

„A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Puteam să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

Reclamă 4 / 0/3

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări”, a spus Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și