Închide meniul

Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute cu Barcelona: „Nu s-a văzut!”

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 8:14

Reclamă
Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute cu Barcelona: „Nu s-a văzut!

Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute cu Barcelona

Ianis Hagi, în timpul meciului cu Barcelona/ Profimedia

Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute în duelul cu Barcelona. Jurnaliştii iberici au analizat prestaţia fiului „Regelui” şi au tras concluzia. Aceştia susţin că internaţionalul român încă nu a ajuns la forma sa cea mai bună, deşi au trecut cinci lui de la transferul la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a bifat primele minute la Alaves, după ce a fost rezervă neutilizată timp de patru etape. Barcelona a învins clar echipa românului, scor 3-1.

Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute cu Barcelona

Ianis Hagi a început ca rezervă şi duelul cu Barcelona, însă a fost trimis în teren în minutul 77, în locul fundaşului Nahuel Tenaglia. La momentul respectiv, Alaves era condusă cu 3-1 şi evolua în superioritate numerică, după eliminarea lui Vitor Roque.

După cele 18 minute de joc, Ianis Hagi a fost analizat de către jurnaliştii iberici. Aceştia au transmis faptul că românul nu a evoluat pe postul său obişnuit, acesta fiind motivul pentru care nu a ieşit prea mult în evidenţă.

De asemenea, spaniolii au mai transmis că încă sunt aşteptări de la Ianis Hagi, după ce acesta nu a strălucit în niciun meci, de la împrumutul la Alaves.

Reclamă

„L-a înlocuit pe Tenaglia, însă a jucat ca extremă dreapta și nu s-a văzut foarte mult, la fel ca Giuliano (n.r – Giuliano Simeone, intrat în minutul 63). Încă se așteaptă cea mai bună versiune a lui”, au notat cei de la noticiasdealava.eus.

Spaniolii de la El Correo au fost mai blânzi cu Ianis Hagi, şi au subliniat faptul că românul a avut şi aspecte pozitive în jocul său: „Intermitent, dar cu detalii pozitive în joc”, au notat aceştia.

Ianis Hagi ar putea fi vândut de Rangers.

Jurnaliştii scoţieni au făcut un anunţ teribil pentru Ianis Hagi. Aceştia au transmis că internaţianul român nu va mai avea şansa de a îmbrăca tricoul celor de la Rangers, deşi împrumutul său la Alaves va expira la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Un jurnalist scoţian a analizat situaţia lui Ianis Hagi. Stevie Clifford a dezvăluit faptul că românul nu va reveni la Rangers, la finalul sezonului.

Fiul „Regelui” ar putea fi vândut de formaţia de pe Ibrox, scoţienii stabilind şi suma pe care vor să o obţină în schimbul acestuia. Clifford a anunţat că în cazul în care va merge la EURO alături de România, şi va avea meciuri bune, Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers pe cinci milioane de euro.

„Este un fotbalist care poate fi vândut la vară, iar Rangers are nevoie să vândă pentru a se regrupa.

Nu cred că l-am fi putut aduce înapoi în ianuarie, nu a fost această opțiune. Nu cred și nu sunt sigur că Hagi va mai îmbrăca tricoul lui Rangers. Cred că dacă are un EURO bun și se vor primi 5 milioane de lire sterline, atunci i se va mulțumi și i se va strânge mâna”, a declarat jurnalistul scoţian, conform ibroxnews.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și