Închide meniul

Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute cu Barcelona: „Nu s-a văzut!”

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 8:14

Reclamă
Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute cu Barcelona: „Nu s-a văzut!

Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute cu Barcelona

Ianis Hagi, în timpul meciului cu Barcelona/ Profimedia

Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute în duelul cu Barcelona. Jurnaliştii iberici au analizat prestaţia fiului „Regelui” şi au tras concluzia. Aceştia susţin că internaţionalul român încă nu a ajuns la forma sa cea mai bună, deşi au trecut cinci lui de la transferul la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a bifat primele minute la Alaves, după ce a fost rezervă neutilizată timp de patru etape. Barcelona a învins clar echipa românului, scor 3-1.

Spaniolii s-au convins, după ce Ianis Hagi a jucat 20 de minute cu Barcelona

Ianis Hagi a început ca rezervă şi duelul cu Barcelona, însă a fost trimis în teren în minutul 77, în locul fundaşului Nahuel Tenaglia. La momentul respectiv, Alaves era condusă cu 3-1 şi evolua în superioritate numerică, după eliminarea lui Vitor Roque.

După cele 18 minute de joc, Ianis Hagi a fost analizat de către jurnaliştii iberici. Aceştia au transmis faptul că românul nu a evoluat pe postul său obişnuit, acesta fiind motivul pentru care nu a ieşit prea mult în evidenţă.

De asemenea, spaniolii au mai transmis că încă sunt aşteptări de la Ianis Hagi, după ce acesta nu a strălucit în niciun meci, de la împrumutul la Alaves.

Reclamă

„L-a înlocuit pe Tenaglia, însă a jucat ca extremă dreapta și nu s-a văzut foarte mult, la fel ca Giuliano (n.r – Giuliano Simeone, intrat în minutul 63). Încă se așteaptă cea mai bună versiune a lui”, au notat cei de la noticiasdealava.eus.

Spaniolii de la El Correo au fost mai blânzi cu Ianis Hagi, şi au subliniat faptul că românul a avut şi aspecte pozitive în jocul său: „Intermitent, dar cu detalii pozitive în joc”, au notat aceştia.

Ianis Hagi ar putea fi vândut de Rangers.

Jurnaliştii scoţieni au făcut un anunţ teribil pentru Ianis Hagi. Aceştia au transmis că internaţianul român nu va mai avea şansa de a îmbrăca tricoul celor de la Rangers, deşi împrumutul său la Alaves va expira la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Un jurnalist scoţian a analizat situaţia lui Ianis Hagi. Stevie Clifford a dezvăluit faptul că românul nu va reveni la Rangers, la finalul sezonului.

Fiul „Regelui” ar putea fi vândut de formaţia de pe Ibrox, scoţienii stabilind şi suma pe care vor să o obţină în schimbul acestuia. Clifford a anunţat că în cazul în care va merge la EURO alături de România, şi va avea meciuri bune, Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers pe cinci milioane de euro.

„Este un fotbalist care poate fi vândut la vară, iar Rangers are nevoie să vândă pentru a se regrupa.

Nu cred că l-am fi putut aduce înapoi în ianuarie, nu a fost această opțiune. Nu cred și nu sunt sigur că Hagi va mai îmbrăca tricoul lui Rangers. Cred că dacă are un EURO bun și se vor primi 5 milioane de lire sterline, atunci i se va mulțumi și i se va strânge mâna”, a declarat jurnalistul scoţian, conform ibroxnews.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și