Închide meniul

Anunţ teribil pentru Ianis Hagi, chiar înaintea duelului „de foc” cu Barcelona: „Nu va mai îmbrăca tricoul echipei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 9:40

Anunţ teribil pentru Ianis Hagi, chiar înaintea duelului „de foc cu Barcelona: „Nu va mai îmbrăca tricoul echipei!

Anunţ teribil pentru Ianis Hagi, chiar înaintea duelului "de foc" cu Barcelona

Ianis Hagi, în timpul meciului cu Real Madrid / Profimediaimages

Jurnaliştii scoţieni au făcut un anunţ teribil pentru Ianis Hagi, chiar înaintea duelului „de foc” cu Barcelona. Aceştia au transmis că internaţianul român nu va mai avea şansa de a îmbrăca tricoul celor de la Rangers, deşi împrumutul său la Alaves va expira la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi se pregăteşte de un duel stelar în La Liga. Alaves va primi vizita celor de la Barcelona, în etapa a 23-a. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 19:30.

Anunţ teribil pentru Ianis Hagi, chiar înaintea duelului „de foc” cu Barcelona

Un jurnalist scoţian a analizat situaţia lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a fost rezervă neutilizată în ultimele patru meciuri de campionat ale lui Alaves, astfel că Stevie Clifford a dezvăluit faptul că românul nu va reveni la Rangers, la finalul sezonului.

Fiul „Regelui” ar putea fi vândut de formaţia de pe Ibrox, scoţienii stabilind şi suma pe care vor să o obţină în schimbul acestuia. Clifford a anunţat că în cazul în care va merge la EURO alături de România, şi va avea meciuri bune, Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers pe cinci milioane de euro.

„Este un fotbalist care poate fi vândut la vară, iar Rangers are nevoie să vândă pentru a se regrupa.

Reclamă

Nu cred că l-am fi putut aduce înapoi în ianuarie, nu a fost această opțiune. Nu cred și nu sunt sigur că Hagi va mai îmbrăca tricoul lui Rangers. Cred că dacă are un EURO bun și se vor primi 5 milioane de lire sterline, atunci i se va mulțumi și i se va strânge mâna”, a declarat jurnalistul scoţian, conform ibroxnews.com.

Ianis Hagi, sub presiune în Spania. Anunţul făcut despre internaţionalul român

Ianis Hagi este sub presiune în Spania, după ce în ultimele 4 partide în campionat la Alaves a fost rezervă neutilizată. Jurnaliştii din Spania spun că e timpul ca Ianis Hagi să confirme şi să se impună în prima echipă a celor de la Alaves.

Ultima apariţie a lui Ianis Hagi în tricoul celor de la Alaves în campionat a fost la finalul anului trecut, când a jucat o jumătate de oră cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

„Nahuel Tenaglia, Carlos Benavídez și Abde Rebbach, de exemplu, au confirmat deja când au avut ocazia și au nevoie doar de alții precum Álex Sola, Ianis Hagi, Xeber Alkain sau Giuliano Simeone să facă același lucru. Cu cât Luis García are mai mulți războinici lângă el, cu atât Alaves va avea rezultate mai bune și nu va mai scădea nivelul în repriza secundă”, au scris jurnaliştii de la noticiasdealava.eus.

Ianis Hagi a bifat un „record” negru la Alaves. A fost pentru prima dată, de la transferul în La Liga, când este rezervă neutilizată în două meciuri consecutive.

De altfel, din ultimele cinci meciuri ale lui Alaves, Ianis Hagi a jucat în doar două partide. Concret, fiul „Regelui” a fost titular în ambele dueluri cu Athletic Bilbao, din Cupa Spaniei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și