Închide meniul

Oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham! Detalii despre transferul istoric al românului

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 9:54

Reclamă
Oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham! Detalii despre transferul istoric al românului

Oferta uriaşă pe care a refuzat-o Radu Drăguşin, pentru a semna cu Tottenham

Radu Drăguşin, la Tottenham/ Profimedia

Au ieşit la iveală noi detalii despre oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham. Aurelio De Laurentiis, patronul celor de la Napoli, a dezvăluit faptul că l-a dorit cu insistenţă pe fundaşul român, înaintând o ofertă mai bună, decât cea a lui Tottenham, însă stopperul naţionalei a ales, în cele din urmă, Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român, după ce Tottenham a plătit 25 de milioane de euro în schimbul lui, la această sumă adăugându-se şi alte cinci milioane, sub formă de bonusuri.

Oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham

Aurelio De Laurentiis a dezvăluit că a fost cu ochii pe Radu Drăguşin. Patronul de la Napoli a dezvăluit că oficialii de la Genoa i-au confirmat că oferta făcută de el a fost cea mai mare, pentru fundaşul român.

De Laurentiis a mai spus că Radu Drăguşin a fost cel care a ales să spună pas ofertei de la Napoli, cât şi celei de la Bayern, pentru a-şi îndeplini visul de a juca în Premier League.

„L-am urmărit pe jucătorul lui Genoa (n.r. Radu Drăgușin), chiar oficialii lui Genoa mi-au confirmat că oferta mea a fost superioară celorlalte primite, însă jucătorul a preferat Anglia în detrimentul lui Napoli și al lui Bayern Munchen. Anglia este considerată ca fiind o destinație de nerefuzat întotdeauna”, a declarat Aurelio De Laurentiis, conform ilnapolista.it.

Reclamă

Radu Drăguşin a bifat deja trei meciuri la Tottenham. Acesta a fost introdus pe final, în partidele cu Manchester United, Brentford şi Everton, din Premier League.

Stadionul a „erupt” la doar un minut după ce Radu Drăguşin a intrat pe teren

Stadionul a „erupt” la doar un minut după ce Radu Drăguşin a intrat pe teren! În minutul 89 fundaşul naţionalei l-a înlocuit pe Hojbjerg, iar în minutul 90 a fost implicat într-o fază foarte interesantă.

Beto a căzut în careu, chiar de lângă Drăguşin, iar cei de la Everton au cerut penalty! Arbitrul a decis că jocul poate continua, spre disperarea antrenorului lui Everton, Sean Dyche, care şi-a pus mâinile în cap.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a primit un cadou de la Ange Postecoglou în ziua în care a primit 22 de ani. Antrenorul celor de la Tottenham l-a introdus în teren pe fundaşul român, după ce a început partida cu cuplul obişnuit de fundaşi, van de Ven – Romero.

Everton avea să marcheze golul de 2-2 în minutul 90+4, prin Branthwaite. Echipa lui Ange Postecoglou a pierdut două puncte foarte importante.

Tottenham ocupă locul 4 în Premier League, cu 44 de puncte, după 23 de etape disputate. Lider este Liverpool, cu 51 de puncte, din doar 22 de partide disputate.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și