Închide meniul
Foto

Stadionul a „erupt” la doar un minut după ce Radu Drăguşin a intrat pe teren! Faza în care a fost implicat fundaşul naţionalei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 februarie 2024, 18:51

Stadionul a „erupt” la doar un minut după ce Radu Drăguşin a intrat pe teren! Faza în care a fost implicat fundaşul naţionalei

Stadionul a "erupt" la doar un minut după ce Radu Drăguşin a intrat pe teren

Radu Drăguşin, în meciul cu Everton / Profimedia Images

Stadionul a „erupt” la doar un minut după ce Radu Drăguşin a intrat pe teren! În minutul 89 fundaşul naţionalei l-a înlocuit pe Hojbjerg, iar în minutul 90 a fost implicat într-o fază foarte interesantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beto a căzut în careu, chiar de lângă Drăguşin, iar cei de la Everton au cerut penalty! Arbitrul a decis că jocul poate continua, spre disperarea antrenorului lui Everton, Sean Dyche, care şi-a pus mâinile în cap.

Stadionul a „erupt” la doar un minut după ce Radu Drăguşin a intrat pe teren!

Radu Drăguşin a primit un cadou de la Ange Postecoglou în ziua în care a primit 22 de ani. Antrenorul celor de la Tottenham l-a introdus în teren pe fundaşul român, după ce a început partida cu cuplul obişnuit de fundaşi, van de Ven – Romero.

Everton avea să marcheze golul de 2-2 în minutul 90+4, prin Branthwaite. Echipa lui Ange Postecoglou a pierdut două puncte foarte importante.

Tottenham ocupă locul 4 în Premier League, cu 44 de puncte, după 23 de etape disputate. Lider este Liverpool, cu 51 de puncte, din doar 22 de partide disputate.

Reclamă

Mesajul postat de Tottenham, de ziua lui Radu Drăgușin. Ce i-au transmis englezii celui mai scump jucător român

Iată mesajul postat de Tottenham de ziua lui Radu Drăgușin. Oficialii formației din Premier League nu au uitat de aniversarea fundașului și au marcat momentul pe rețelele de socializare.

Fundașul echipei naționale a ajuns în această iarnă la echipa din Premier League și și-a îndeplinit marele vis. A devenit cel mai scump jucător român din istorie și are ocazia de a impresiona o lume întreagă, în tricoul lui Spurs.

În decursul zilei de 3 februarie, după ce Radu Drăgușin a împlinit vârsta de 22 de ani, oficialii celor de la Tottenham au publicat o fotografie cu acesta, dar și un mesaj pe rețelele de socializare. Reprezentanții clubului din Marea Britanie au notat: „Îți dorim o zi de naștere foarte fericită, Radu!”.

Reclamă 4 / 0/3

De când a ajuns la Tottenham, Radu Drăgușin a fost utilizat de Ange Postecoglu în 3 partide, din cele 4 disputate. A debutat împotriva celor de la Manchester United și a prins câteva minute în duelul cu Brentford, iar acum a intrat pe teren în minutul 89, cu Everton. Drăguşin a fost doar rezervă la meciul cu Manchester City, din FA Cup.

Radu Drăgușin a împlinit 22 de ani și a primit urări superbe

În miez de noapte, iubita lui Radu Drăgușin a postat un mesaj pe rețelele de socializare, de ziua acestuia. Ioana Stan a notat: „La mulți ani, iubirea mea”.

De asemenea, sora fundașului de la Tottenham, Meira, i-a trimis un mesaj emoționant fratelui său. Aceasta a dezvăluit faptul că este recunoscătoare pentru că este sora lui Radu și a menționat că internaționalul român este inspirația sa din fiecare zi.

”La mulți ani, fratello. Nu pot să-ți spun cât de mândră mă faci în fiecare zi și cât de recunoscătoare sunt pentru că sunt sora ta și pentru tine în general!

Am spus-o o dată și o voi spune din nou, ești inspirația mea zilnică, persoana care nu dezamăgește să mă facă să zâmbesc și cea pe care pot conta pentru orice

Fie ca tu să fii mereu înconjurat de iubire, bucurie și toate lucrurile bune din viață. Te iubesc mereu și pentru totdeauna”, a spus Meira Drăgușin, pe Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și