Închide meniul

Oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham! Detalii despre transferul istoric al românului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 9:54

Oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham! Detalii despre transferul istoric al românului

Oferta uriaşă pe care a refuzat-o Radu Drăguşin, pentru a semna cu Tottenham

Radu Drăguşin, la Tottenham/ Profimedia

Au ieşit la iveală noi detalii despre oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham. Aurelio De Laurentiis, patronul celor de la Napoli, a dezvăluit faptul că l-a dorit cu insistenţă pe fundaşul român, înaintând o ofertă mai bună, decât cea a lui Tottenham, însă stopperul naţionalei a ales, în cele din urmă, Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român, după ce Tottenham a plătit 25 de milioane de euro în schimbul lui, la această sumă adăugându-se şi alte cinci milioane, sub formă de bonusuri.

Oferta uriaşă pe care Radu Drăguşin a refuzat-o, pentru a semna cu Tottenham

Aurelio De Laurentiis a dezvăluit că a fost cu ochii pe Radu Drăguşin. Patronul de la Napoli a dezvăluit că oficialii de la Genoa i-au confirmat că oferta făcută de el a fost cea mai mare, pentru fundaşul român.

De Laurentiis a mai spus că Radu Drăguşin a fost cel care a ales să spună pas ofertei de la Napoli, cât şi celei de la Bayern, pentru a-şi îndeplini visul de a juca în Premier League.

„L-am urmărit pe jucătorul lui Genoa (n.r. Radu Drăgușin), chiar oficialii lui Genoa mi-au confirmat că oferta mea a fost superioară celorlalte primite, însă jucătorul a preferat Anglia în detrimentul lui Napoli și al lui Bayern Munchen. Anglia este considerată ca fiind o destinație de nerefuzat întotdeauna”, a declarat Aurelio De Laurentiis, conform ilnapolista.it.

Reclamă

Radu Drăguşin a bifat deja trei meciuri la Tottenham. Acesta a fost introdus pe final, în partidele cu Manchester United, Brentford şi Everton, din Premier League.

Stadionul a „erupt” la doar un minut după ce Radu Drăguşin a intrat pe teren

Stadionul a „erupt” la doar un minut după ce Radu Drăguşin a intrat pe teren! În minutul 89 fundaşul naţionalei l-a înlocuit pe Hojbjerg, iar în minutul 90 a fost implicat într-o fază foarte interesantă.

Beto a căzut în careu, chiar de lângă Drăguşin, iar cei de la Everton au cerut penalty! Arbitrul a decis că jocul poate continua, spre disperarea antrenorului lui Everton, Sean Dyche, care şi-a pus mâinile în cap.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a primit un cadou de la Ange Postecoglou în ziua în care a primit 22 de ani. Antrenorul celor de la Tottenham l-a introdus în teren pe fundaşul român, după ce a început partida cu cuplul obişnuit de fundaşi, van de Ven – Romero.

Everton avea să marcheze golul de 2-2 în minutul 90+4, prin Branthwaite. Echipa lui Ange Postecoglou a pierdut două puncte foarte importante.

Tottenham ocupă locul 4 în Premier League, cu 44 de puncte, după 23 de etape disputate. Lider este Liverpool, cu 51 de puncte, din doar 22 de partide disputate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și