Închide meniul

Veste bună pentru Horaţiu Moldovan! Ce decizie a luat Atletico Madrid, înaintea meciurilor de Champions League

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 10:08

Reclamă
Veste bună pentru Horaţiu Moldovan! Ce decizie a luat Atletico Madrid, înaintea meciurilor de Champions League

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament la Atletico Madrid/ Profimedia

Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă, după ultima decizie luată de Atletico Madrid. Portarul român de 26 de ani ar putea avea şansa de a apăra în meciurile de Champions League, după ce Diego Simeone l-a introdus pe lista clubului, pentru meciurile europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Altetico Madrid. Portarul a fost transferat de madrileni în această iarnă, după ce aceştia au plătit suma de 800.000 de euro în schimbul lui, pentru a-l transfera de la Rapid.

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid

Oficialii celor de la Atletico Madrid au avut termen până pe 2 februarie să trimită lista cu jucătorii pentru meciurile de Champions League. Diego Simeone l-a introdus pe această listă şi pe Horaţiu Moldovan, astfel că românul este eligibil pentru meciurile europene ale madrilenilor.

Moldovan i-a luat locul, pe lista pentru Champions League, lui Ivo Grbic, portarul care a plecat de Altetico Madrid în această iarnă şi a semnat cu Sheffield United.

De asemenea, pe lângă Horaţiu Moldovan, Diego Simeone i-a mai trecut pe lista UEFA şi pe Arhtur Vermeeren şi Gabriel Paulista, cei doi jucători fiid transferaţi de Atletico Madrid în această iarnă. Aceştia le-au luat locurile lui Caglar Soyuncu şi Javi Galan, plecaţi de pe Wanda Metropolitano.

Reclamă

Atletico Madrid este calificată în optimile Champions League, acolo unde se va duela cu Inter, finalista sezonului trecut. Partida tur va avea loc pe „Giuseppe Meazza”, pe 20 februarie, în timp ce returul se va disputa pe 13 martie, la Madrid.

Victor Becali a analizat situația lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid

Victor Becali a analizat situația lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid. Impresarul este de părere că mutarea în capitala Spaniei este benefică pentru portar, chiar dacă acesta este rezerva lui Jan Oblak.

Victor Becali este de părere că Horațiu Moldovan are o șansă mai mare ca rezervă la Atletico Madrid, decât ca titular în poarta echipei naționale, la EURO 2024. Impresarul se referă la faptul că portarului îi este mult mai ușor să își găsească o echipă bună, din postura de jucător al spaniolilor.

Reclamă 4 / 0/3

”Cred că are mai multe șanse să își găsească o echipă bună în vară dacă va fi rezervă la Atletico, decât ar fi avut din postura de titular al echipei naționale la Euro. Așa văd eu, a avut o oportunitate și a profitat de ea.

Și pentru Atletico este o afacere bună pentru că el nu are un salariu mare. Nu putea să refuze o astfel de variantă, deși e important și Euro.

E vorba până la urmă de 4-5 milioane pe care le încasează în anii pe care i-ar petrece acolo. Poate că va juca în Cupa Spaniei totuși”, a spus Victor Becali, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 21:30. George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării. Echipele 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:30 LIVE TEXTSepsi – Rapid 1-1. Petrila a deschis scorul, Debeljuh a restabilit imediat egalitatea! Giuleştenii, fără victorie din play-off 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei 19:59 VIDEOSuedia – SUA (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6! Spectacol total la CM de hochei 19:38 Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?” 19:17 Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO 18:59 Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și