Închide meniul

„Mai bine așa, decât titular la EURO 2024” Victor Becali a analizat situația lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 22:58

Mai bine așa, decât titular la EURO 2024” Victor Becali a analizat situația lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid

Victor Becali a analizat situația lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid Horatiu Moldovan of Atletico de Madrid Atletico de Madrid v Sevilla FC, Copa del Rey, Round of 8 Football, Civitas Metropolitano Stadium, Madrid, Spain - 25 Jan 2024,Image: 840808092, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Horațiu Moldovan / Profimedia

Victor Becali a analizat situația lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid. Impresarul este de părere că mutarea în capitala Spaniei este benefică pentru portar, chiar dacă acesta este rezerva lui Jan Oblak.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Diego Simeone i-a plătit clauza de reziliere lui Horațiu Moldovan, de 800.000 de euro, pentru a-l aduce de la Rapid. Acesta a primit numărul 1 la Atletico Madrid, dar încă nu a jucat niciun meci pentru spanioli.

Victor Becali a analizat situația lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid

Victor Becali este de părere că Horațiu Moldovan are o șansă mai mare ca rezervă la Atletico Madrid, decât ca titular în poarta echipei naționale, la EURO 2024. Impresarul se referă la faptul că portarului îi este mult mai ușor să își găsească o echipă bună, din postura de jucător al spaniolilor.

Analiza lui Victor Becali este una surprinzătoare, având în vedere faptul că prezența la EURO 2024 le oferă jucătorilor o deschidere uriașă spre cluburile din campionatele tari ale Europei.

”Cred că are mai multe șanse să își găsească o echipă bună în vară dacă va fi rezervă la Atletico, decât ar fi avut din postura de titular al echipei naționale la Euro. Așa văd eu, a avut o oportunitate și a profitat de ea.

Reclamă

Și pentru Atletico este o afacere bună pentru că el nu are un salariu mare. Nu putea să refuze o astfel de variantă, deși e important și Euro.

E vorba până la urmă de 4-5 milioane pe care le încasează în anii pe care i-ar petrece acolo. Poate că va juca în Cupa Spaniei totuși”, a spus Victor Becali, potrivit iamsport.ro.

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru Horațiu Moldovan

Conform unor surse apropiate de jucător, Moldovan a discutat de mai multe ori cu Edi Iordănescu, înainte de a alege să meargă la Atletico Madrid! „E o ocazie unică în viață!”, i-ar fi transmis selecționerul, conform informațiilor noastre. Dar, cu toate acestea, Iordănescu i-a transmis și un mesaj cât se poate de clar titularului din poarta naționalei.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul portar al Rapidului este titularul din poarta echipei naționale, dar a fost conștient de faptul că ar putea pierde acest statut dacă nu va evolua deloc la Atletico Madrid. Cum peste câteva luni vine turneul final din Germania, Edi Iordănescu ar fi avut un mesaj categoric pentru internaționalul român!

„Mergi la Atletico, e o ocazie unică în viață, dar trebuie să faci tot posibilul să joci câteva meciuri! Nu se poate să stai cinci luni fără să joci deloc!”, ar fi fost mesajul selecționerului pentru Moldovan, în discuțiile pe care le-au purtat cei doi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și