Închide meniul

Veste bună pentru Horaţiu Moldovan! Ce decizie a luat Atletico Madrid, înaintea meciurilor de Champions League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 10:08

Veste bună pentru Horaţiu Moldovan! Ce decizie a luat Atletico Madrid, înaintea meciurilor de Champions League

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament la Atletico Madrid/ Profimedia

Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă, după ultima decizie luată de Atletico Madrid. Portarul român de 26 de ani ar putea avea şansa de a apăra în meciurile de Champions League, după ce Diego Simeone l-a introdus pe lista clubului, pentru meciurile europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Altetico Madrid. Portarul a fost transferat de madrileni în această iarnă, după ce aceştia au plătit suma de 800.000 de euro în schimbul lui, pentru a-l transfera de la Rapid.

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid

Oficialii celor de la Atletico Madrid au avut termen până pe 2 februarie să trimită lista cu jucătorii pentru meciurile de Champions League. Diego Simeone l-a introdus pe această listă şi pe Horaţiu Moldovan, astfel că românul este eligibil pentru meciurile europene ale madrilenilor.

Moldovan i-a luat locul, pe lista pentru Champions League, lui Ivo Grbic, portarul care a plecat de Altetico Madrid în această iarnă şi a semnat cu Sheffield United.

De asemenea, pe lângă Horaţiu Moldovan, Diego Simeone i-a mai trecut pe lista UEFA şi pe Arhtur Vermeeren şi Gabriel Paulista, cei doi jucători fiid transferaţi de Atletico Madrid în această iarnă. Aceştia le-au luat locurile lui Caglar Soyuncu şi Javi Galan, plecaţi de pe Wanda Metropolitano.

Reclamă

Atletico Madrid este calificată în optimile Champions League, acolo unde se va duela cu Inter, finalista sezonului trecut. Partida tur va avea loc pe „Giuseppe Meazza”, pe 20 februarie, în timp ce returul se va disputa pe 13 martie, la Madrid.

Victor Becali a analizat situația lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid

Victor Becali a analizat situația lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid. Impresarul este de părere că mutarea în capitala Spaniei este benefică pentru portar, chiar dacă acesta este rezerva lui Jan Oblak.

Victor Becali este de părere că Horațiu Moldovan are o șansă mai mare ca rezervă la Atletico Madrid, decât ca titular în poarta echipei naționale, la EURO 2024. Impresarul se referă la faptul că portarului îi este mult mai ușor să își găsească o echipă bună, din postura de jucător al spaniolilor.

Reclamă 4 / 0/3

”Cred că are mai multe șanse să își găsească o echipă bună în vară dacă va fi rezervă la Atletico, decât ar fi avut din postura de titular al echipei naționale la Euro. Așa văd eu, a avut o oportunitate și a profitat de ea.

Și pentru Atletico este o afacere bună pentru că el nu are un salariu mare. Nu putea să refuze o astfel de variantă, deși e important și Euro.

E vorba până la urmă de 4-5 milioane pe care le încasează în anii pe care i-ar petrece acolo. Poate că va juca în Cupa Spaniei totuși”, a spus Victor Becali, potrivit iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și