Închide meniul

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu: „Vom avea o ședință miercuri”

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 16:58

Reclamă
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu: Vom avea o ședință miercuri”

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu. Reprezentanții CNCD vor analiza declarațiile făcute de tehnicianul celor de la Oțelul Galați, la finalul duelului cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost învins de Rapid, în Giulești, Dorinel Munteanu a avut un derapaj la adresa suporterilor echipei lui Cristiano Bergodi. După un conflict cu aceștia, antrenorul de la Oțelul a menționat că o parte din fani sunt „puțin mai bronzați”.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu

Acum, Csaba Asztalos, președintele CNCD, a dezvăluit faptul că organismul pe care îl conduce se poate autosesiza în legătură cu acest derapaj al lui Dorinel Munteanu.

Asztalos a menționat faptul că o astfel de declarație ar trebui analizată de Consiliu și că nu ar trebui să rămână fără o replică.

„Eu nu pot să mă antepronunț, vom avea o ședință miercuri în care este posibil să fie dezbătută această speță. Și este posibil să ne autosesizăm în acest caz.

Reclamă

Oricare dintre membrii comisiei poate să facă o propunere pentru un subiect, dacă sunt indicii că s-a produs un derapaj. Este un caz de notorietate, noi urmărim foarte mult ce apare în presă.

Și aproape sigur va exista o dezbatere legată de comentariul făcut de Dorinel Munteanu”, a spus președintele CNCD, potrivit iamsport.ro.

Liderul ultrașilor Rapidului i-a dat replica lui Dorinel Munteanu

Liderul ultrașilor Rapidului a venit cu o replică pentru Dorinel Munteanu, în plin scandal cu tentă rasistă. Antrenorul Oțelului a fost în conflict cu un grup de suporteri ai giuleștenilor și a spus despre aceștia că sunt „bronzați”.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ungurean s-a ferit să îl atace pe Dorinel Munteanu. „Bocciu” e convins că fostul mare internațional român a avut o scăpare și că declarațiile au fost doar nepotrivite. Ungurean a afirmat că nu se pune problema ca Dorinel Munteanu să devină persona non grata în Giulești.

„Îl înțelegem, și-a dorit și el să câștige, înaintea meciului a vorbit foarte frumos despre galeria Rapidului, el știe ce s-a întâmplat acolo, a avut un conflict deschis cu câțiva suporteri și probabil de asta a reacționat așa.

Noi îl respectăm pe Dorinel, are aceeași imaginea în ochii noștri, e un fost mare fotbalist. Nu luăm în calcul ce spunea lumea la cald, uneori se poate să îți mai pierzi cumpătul”, a declarat Liviu Ungurean pentru sursa citată anterior.

Ce spunea Dorinel Munteanu:

„Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin”, a spus Dorinel Munteanu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 0-1, finala Cupei României. Rusevic a deschis scorul pentru echipa lui Dorinel Munteanu! 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o gafă monumentală a oaspeţilor! 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! Vezi toate știrile
Citește și