Închide meniul

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu: „Vom avea o ședință miercuri”

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 16:58

Reclamă
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu: Vom avea o ședință miercuri”

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu. Reprezentanții CNCD vor analiza declarațiile făcute de tehnicianul celor de la Oțelul Galați, la finalul duelului cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost învins de Rapid, în Giulești, Dorinel Munteanu a avut un derapaj la adresa suporterilor echipei lui Cristiano Bergodi. După un conflict cu aceștia, antrenorul de la Oțelul a menționat că o parte din fani sunt „puțin mai bronzați”.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu

Acum, Csaba Asztalos, președintele CNCD, a dezvăluit faptul că organismul pe care îl conduce se poate autosesiza în legătură cu acest derapaj al lui Dorinel Munteanu.

Asztalos a menționat faptul că o astfel de declarație ar trebui analizată de Consiliu și că nu ar trebui să rămână fără o replică.

„Eu nu pot să mă antepronunț, vom avea o ședință miercuri în care este posibil să fie dezbătută această speță. Și este posibil să ne autosesizăm în acest caz.

Reclamă

Oricare dintre membrii comisiei poate să facă o propunere pentru un subiect, dacă sunt indicii că s-a produs un derapaj. Este un caz de notorietate, noi urmărim foarte mult ce apare în presă.

Și aproape sigur va exista o dezbatere legată de comentariul făcut de Dorinel Munteanu”, a spus președintele CNCD, potrivit iamsport.ro.

Liderul ultrașilor Rapidului i-a dat replica lui Dorinel Munteanu

Liderul ultrașilor Rapidului a venit cu o replică pentru Dorinel Munteanu, în plin scandal cu tentă rasistă. Antrenorul Oțelului a fost în conflict cu un grup de suporteri ai giuleștenilor și a spus despre aceștia că sunt „bronzați”.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ungurean s-a ferit să îl atace pe Dorinel Munteanu. „Bocciu” e convins că fostul mare internațional român a avut o scăpare și că declarațiile au fost doar nepotrivite. Ungurean a afirmat că nu se pune problema ca Dorinel Munteanu să devină persona non grata în Giulești.

„Îl înțelegem, și-a dorit și el să câștige, înaintea meciului a vorbit foarte frumos despre galeria Rapidului, el știe ce s-a întâmplat acolo, a avut un conflict deschis cu câțiva suporteri și probabil de asta a reacționat așa.

Noi îl respectăm pe Dorinel, are aceeași imaginea în ochii noștri, e un fost mare fotbalist. Nu luăm în calcul ce spunea lumea la cald, uneori se poate să îți mai pierzi cumpătul”, a declarat Liviu Ungurean pentru sursa citată anterior.

Ce spunea Dorinel Munteanu:

„Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin”, a spus Dorinel Munteanu pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și