Închide meniul

Liderul ultrașilor Rapidului, replică pentru Dorinel Munteanu. Reacție surprinzătoare după derapajul rasist al „Neamțului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2024, 15:01

Reclamă
Liderul ultrașilor Rapidului, replică pentru Dorinel Munteanu. Reacție surprinzătoare după derapajul rasist al „Neamțului

Liderul ultrașilor Rapidului, replică pentru Dorinel Munteanu

Liviu Ungurean și Dorinel Munteanu / Colaj Hepta

Liderul ultrașilor Rapidului a venit cu o replică pentru Dorinel Munteanu, în plin scandal cu tentă rasistă. Antrenorul Oțelului a fost în conflict cu un grup de suporteri ai giuleștenilor și a spus despre aceștia că sunt „bronzați”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ungurean s-a ferit să îl atace pe Dorinel Munteanu. „Bocciu” e convins că fostul mare internațional român a avut o scăpare și că declarațiile au fost doar nepotrivite.

Liderul ultrașilor Rapidului i-a dat replica lui Dorinel Munteanu

Ungurean a afirmat că nu se pune problema ca Dorinel Munteanu să devină persona non grata în Giulești.

Îl înțelegem, și-a dorit și el să câștige, înaintea meciului a vorbit foarte frumos despre galeria Rapidului, el știe ce s-a întâmplat acolo, a avut un conflict deschis cu câțiva suporteri și probabil de asta a reacționat așa.

Noi îl respectăm pe Dorinel, are aceeași imaginea în ochii noștri, e un fost mare fotbalist. Nu luăm în calcul ce spunea lumea la cald, uneori se poate să îți mai pierzi cumpătul„, a declarat Liviu Ungurean pentru iamsport.ro.

Reclamă

Dorinel Munteanu nu s-a ferit de cuvinte după înfrângerea cu Rapid.

Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin”, a spus Dorinel Munteanu pentru digisport.ro.

Rapid, comunicat fulger după discursul rasist al lui Dorinel Munteanu

Oficialii celor de la Rapid au fost mult mai vehemenți. Au transmis că Dorinel Munteanu nu are dreptul să îi jignească pe fanii echipei, mărturisind că prin acest fapt, fostul internaţional a insultat întreaga suflare giuleșteană.

Reclamă 4 / 0/3

Am rămas stupefiați și suntem indignați de reacția antrenorului Dorinel Munteanu, la adresa suporterilor noștri. Îi înțelegem frustrarea în urma eșecului din Giulești și nu vrem să intrăm într-o polemică.

Îi reamintim însă lui Dorinel Munteanu că stadionul nu este nici teatru, nici operă, iar nici domnia sa nu este cel mai pașnic și liniștit “spectator”.

Domnule Munteanu, orice ai realizat în cariera de jucător, orice ai realizat și ai realiza în cariera de antrenor, NU ÎȚI DĂ DREPTUL SĂ NE JIGNEȘTI SUPORTERII!

Ulterior, ai spus că nu ai jignit. Ba da, ne-ai jignit suporterii și totodată brandul Rapid, domnule Munteanu!

Și nu uita, în mod sigur unii dintre acei “bronzați”, așa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva, când și domnia ta ne făceai fericiți la Mondialul din SUA”, au transmis giuleştenii, pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și