Închide meniul

Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal – Liverpool 3-1: „Felicitări! Au arătat mai bine decât noi”

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 22:03

Reclamă
Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal – Liverpool 3-1: Felicitări! Au arătat mai bine decât noi”

Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal - Liverpool 3-1. Ce a spus la finalul duelului de pe Emirates.

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal – Liverpool 3-1. Tehnicianul „cormoranilor” a recunoscut că echipa sa nu le-a putut face față rivalilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe Emirates Stadium a contat pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Premier League. Spectacolul „tunarilor” a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal – Liverpool 3-1

La finalul duelului, antrenorul de la Liverpool a recunoscut că echipa sa nu a jucat bine și că Arsenal a meritat victoria. A vorbit și despre eliminarea lui Konate, dar nu și-a împărtășit opinia despre gafele lui Alisson și Van Djik.

„Felicitări lui Arsenal. Nu am fost suficient de buni astăzi. Aș fi vrut să se mențină rezultatul de egalitate mai mult timp. Am reușit la un moment dat să intrăm în joc, la 1-1.

Am crescut în joc, am avut momentele noastre în partea a doua, însă apoi am încasat un gol. Meciul de astăzi arată că băieții sunt și ei oameni. Astăzi am arătat că suntem oameni.

Reclamă

Arsenal a marcat și a arătat în multe momente mai bine decât noi. Trebuie să jucăm un fotbal mai bun, asta e clar. Nu sunt sigur că a fost de al doilea cartonaș galben (n.r. intrarea lui Konate), însă și în 11 oameni eram conduși și aveam doar un șut pe poartă”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Fază rară în Arsenal – Liverpool 3-1

Arsenal s-a impus categoric în fața „cormoranilor” și a relansat lupta pentru titlul de campioană din Anglia. „Tunarii” au profitat și de o serie de erori a celor de la Liverpool.

În minutul 67 al meciului, Gabriel Martinelli a urmărit o minge la care Virgil van Djik nu părea că va avea probleme. Totuși, fundașul olandez a încercat să aibă un duel umăr la umăr cu brazilianul, în loc să respingă balonul.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, brazilianul Alisson a ieșit din poartă pentru a respinge balonul, dar nu a reușit să îl lovească. Astfel, Martinelli a ajuns cu mingea la picior și a înscris fără probleme în poarta goală. (VEZI AICI IMAGINI)

De asemenea, Alisson a mai comis o eroare în minutul 90+2. Trossard a avut o cursă excepțională și a intrat în careu, dar se afla într-o poziție dificilă. Totuși, jucătorul celor de la Arsenal a decis să își încerce norocul și să șuteze, iar balonul a trecut direct printre picioarele portarului brazilian.

După acest rezultat, Arsenal se află pe locul 2 în Premier League, cu 49 de puncte. De cealaltă parte, Liverpool este în continuare prima în clasament, cu 51 de puncte.

De notat este faptul că ocupanta locului 3, Manchester City, are 2 meciuri în minus față de echipele de pe podium și 46 de puncte acumulate. Astfel, dacă „cetățenii” își vor câștiga ambele restanțe vor ajunge pe primul loc.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:43 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! Vezi toate știrile
Citește și