Închide meniul

Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal – Liverpool 3-1: „Felicitări! Au arătat mai bine decât noi”

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 22:03

Reclamă
Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal – Liverpool 3-1: Felicitări! Au arătat mai bine decât noi”

Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal - Liverpool 3-1. Ce a spus la finalul duelului de pe Emirates.

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal – Liverpool 3-1. Tehnicianul „cormoranilor” a recunoscut că echipa sa nu le-a putut face față rivalilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe Emirates Stadium a contat pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Premier League. Spectacolul „tunarilor” a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play după Arsenal – Liverpool 3-1

La finalul duelului, antrenorul de la Liverpool a recunoscut că echipa sa nu a jucat bine și că Arsenal a meritat victoria. A vorbit și despre eliminarea lui Konate, dar nu și-a împărtășit opinia despre gafele lui Alisson și Van Djik.

„Felicitări lui Arsenal. Nu am fost suficient de buni astăzi. Aș fi vrut să se mențină rezultatul de egalitate mai mult timp. Am reușit la un moment dat să intrăm în joc, la 1-1.

Am crescut în joc, am avut momentele noastre în partea a doua, însă apoi am încasat un gol. Meciul de astăzi arată că băieții sunt și ei oameni. Astăzi am arătat că suntem oameni.

Reclamă

Arsenal a marcat și a arătat în multe momente mai bine decât noi. Trebuie să jucăm un fotbal mai bun, asta e clar. Nu sunt sigur că a fost de al doilea cartonaș galben (n.r. intrarea lui Konate), însă și în 11 oameni eram conduși și aveam doar un șut pe poartă”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Fază rară în Arsenal – Liverpool 3-1

Arsenal s-a impus categoric în fața „cormoranilor” și a relansat lupta pentru titlul de campioană din Anglia. „Tunarii” au profitat și de o serie de erori a celor de la Liverpool.

În minutul 67 al meciului, Gabriel Martinelli a urmărit o minge la care Virgil van Djik nu părea că va avea probleme. Totuși, fundașul olandez a încercat să aibă un duel umăr la umăr cu brazilianul, în loc să respingă balonul.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, brazilianul Alisson a ieșit din poartă pentru a respinge balonul, dar nu a reușit să îl lovească. Astfel, Martinelli a ajuns cu mingea la picior și a înscris fără probleme în poarta goală. (VEZI AICI IMAGINI)

De asemenea, Alisson a mai comis o eroare în minutul 90+2. Trossard a avut o cursă excepțională și a intrat în careu, dar se afla într-o poziție dificilă. Totuși, jucătorul celor de la Arsenal a decis să își încerce norocul și să șuteze, iar balonul a trecut direct printre picioarele portarului brazilian.

După acest rezultat, Arsenal se află pe locul 2 în Premier League, cu 49 de puncte. De cealaltă parte, Liverpool este în continuare prima în clasament, cu 51 de puncte.

De notat este faptul că ocupanta locului 3, Manchester City, are 2 meciuri în minus față de echipele de pe podium și 46 de puncte acumulate. Astfel, dacă „cetățenii” își vor câștiga ambele restanțe vor ajunge pe primul loc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și