Închide meniul
EXCLUSIV

Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak, înainte de Real – Atletico. Imagini de pe Santiago Bernabeu

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 22:33

Reclamă
Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak, înainte de Real – Atletico. Imagini de pe Santiago Bernabeu

Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak, înainte de Real - Atletico.

Horațiu Moldovan / Profimedia

Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak, înaintea partidei dintre Atletico și Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre cele două mari rivale contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de La Liga. Meciul poate fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak înainte de Real – Atletico

Înainte de startul partidei, Horațiu Moldovan a fost surprins la încălzire alături de rivalul Oblak. Portarul echipei naționale vrea să îi „sufle”, în viitor, postul de titular slovenului, iar astfel se pregătește intens, chiar dacă Diego Simeone l-a lăsat pe bancă pentru meciul cu Real Madrid.

Echipa de start a celor de la Atletico Madrid, pentru meciul cu rivalii de la Real:

Oblak – Savic, Witsel, Hermoso – Llorente, de Paul, Koke, Niguez, Riquelme – Griezmann, Morata.

Reclamă

De asemenea, fanii au creat o atmosferă de senzație înaintea partidei. Suporterii celor de la Real Madrid au afișat o scenografie, cât toată peluza, în timp ce își așteptau favoriții să intre pe teren.

Scenografie Real Madrid / Antena Sport
Scenografie Real Madrid / Antena Sport

De la startul actualului sezon competițional, cele două rivale s-au mai întâlnit de 3 ori.  Două meciuri au fost câștigate de Atletico, 3-1 în La Liga și 4-2 în Cupa Regelui, în timp ce Real Madrid și-a adjudecat Supercupa Spaniei, după un 5-3.

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă, după ultima decizie luată de Atletico Madrid. Portarul român de 26 de ani ar putea avea şansa de a apăra în meciurile de Champions League, după ce Diego Simeone l-a introdus pe lista clubului, pentru meciurile europene.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Altetico Madrid. Portarul a fost transferat de madrileni în această iarnă, după ce aceştia au plătit suma de 800.000 de euro în schimbul lui, pentru a-l transfera de la Rapid.

Oficialii celor de la Atletico Madrid au avut termen până pe 2 februarie să trimită lista cu jucătorii pentru meciurile de Champions League. Diego Simeone l-a introdus pe această listă şi pe Horaţiu Moldovan, astfel că românul este eligibil pentru meciurile europene ale madrilenilor.

Moldovan i-a luat locul, pe lista pentru Champions League, lui Ivo Grbic, portarul care a plecat de Altetico Madrid în această iarnă şi a semnat cu Sheffield United.

De asemenea, pe lângă Horaţiu Moldovan, Diego Simeone i-a mai trecut pe lista UEFA şi pe Arhtur Vermeeren şi Gabriel Paulista, cei doi jucători fiid transferaţi de Atletico Madrid în această iarnă. Aceştia le-au luat locurile lui Caglar Soyuncu şi Javi Galan, plecaţi de pe Wanda Metropolitano.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:20 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și