Închide meniul
EXCLUSIV

Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak, înainte de Real – Atletico. Imagini de pe Santiago Bernabeu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 22:33

Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak, înainte de Real – Atletico. Imagini de pe Santiago Bernabeu

Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak, înainte de Real - Atletico.

Horațiu Moldovan / Profimedia

Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak, înaintea partidei dintre Atletico și Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre cele două mari rivale contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de La Liga. Meciul poate fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Cum a fost surprins Horațiu Moldovan alături de rivalul Oblak înainte de Real – Atletico

Înainte de startul partidei, Horațiu Moldovan a fost surprins la încălzire alături de rivalul Oblak. Portarul echipei naționale vrea să îi „sufle”, în viitor, postul de titular slovenului, iar astfel se pregătește intens, chiar dacă Diego Simeone l-a lăsat pe bancă pentru meciul cu Real Madrid.

Echipa de start a celor de la Atletico Madrid, pentru meciul cu rivalii de la Real:

Oblak – Savic, Witsel, Hermoso – Llorente, de Paul, Koke, Niguez, Riquelme – Griezmann, Morata.

Reclamă

De asemenea, fanii au creat o atmosferă de senzație înaintea partidei. Suporterii celor de la Real Madrid au afișat o scenografie, cât toată peluza, în timp ce își așteptau favoriții să intre pe teren.

Scenografie Real Madrid / Antena Sport
Scenografie Real Madrid / Antena Sport

De la startul actualului sezon competițional, cele două rivale s-au mai întâlnit de 3 ori.  Două meciuri au fost câștigate de Atletico, 3-1 în La Liga și 4-2 în Cupa Regelui, în timp ce Real Madrid și-a adjudecat Supercupa Spaniei, după un 5-3.

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă, după ultima decizie luată de Atletico Madrid. Portarul român de 26 de ani ar putea avea şansa de a apăra în meciurile de Champions League, după ce Diego Simeone l-a introdus pe lista clubului, pentru meciurile europene.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Altetico Madrid. Portarul a fost transferat de madrileni în această iarnă, după ce aceştia au plătit suma de 800.000 de euro în schimbul lui, pentru a-l transfera de la Rapid.

Oficialii celor de la Atletico Madrid au avut termen până pe 2 februarie să trimită lista cu jucătorii pentru meciurile de Champions League. Diego Simeone l-a introdus pe această listă şi pe Horaţiu Moldovan, astfel că românul este eligibil pentru meciurile europene ale madrilenilor.

Moldovan i-a luat locul, pe lista pentru Champions League, lui Ivo Grbic, portarul care a plecat de Altetico Madrid în această iarnă şi a semnat cu Sheffield United.

De asemenea, pe lângă Horaţiu Moldovan, Diego Simeone i-a mai trecut pe lista UEFA şi pe Arhtur Vermeeren şi Gabriel Paulista, cei doi jucători fiid transferaţi de Atletico Madrid în această iarnă. Aceştia le-au luat locurile lui Caglar Soyuncu şi Javi Galan, plecaţi de pe Wanda Metropolitano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și