Închide meniul
Foto

Florinel Coman, introdus la pauză în meciul cu Farul deşi este bolnav! Starul FCSB-ului a făcut încălzirea cu fesul pe faţă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 februarie 2024, 21:17

Reclamă
Florinel Coman, introdus la pauză în meciul cu Farul deşi este bolnav! Starul FCSB-ului a făcut încălzirea cu fesul pe faţă

Cine arbitrează FC Voluntari - FCSB! Arbitrul i-a anulat un gol lui Florinel Coman în acest sezon

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a fost introdus la pauză în meciul cu Farul deşi este bolnav! Vedeta FCSB-ului a făcut încălzirea cu fesul pe faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman l-a înlocuit pe Luis Phelipe în startul reprizei secunde. Imaginile surprinse cu el pe banca de rezerve nu dădeau de înţeles că va fi introdus pe teren.

Florinel Coman, introdus la pauză în meciul cu Farul deşi este bolnav!

Florinel Coman în locul lui Luis Phelipe a fost singura modificare făcută de FCSB la pauză.

Mihai Stoica a anunţat de ieri că Florinel Coman a răcit. FCSB nu poate conta în meciul de astăzi nici pe Darius Olaru, care este suspendat. Elias Charalambous a fost nevoit să trimită în teren o formulă inedită la derby-ul de astăzi.

Florinel Coman le-a dat indicaţii colegilor, în timp ce se încălzea / AntenaSport
Florinel Coman le-a dat indicaţii colegilor, în timp ce se încălzea / AntenaSport

Echipele de start pentru meciul dintre FCSB și Farul Constanța:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Alhassan – Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, M. Laszlo, Pantea, Manolache, Radaslavescu, D. Popa

Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea – Vînă, Queiros, R. Deaconu – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Muşat, Kiki, Boli, Grameni, Gustavo Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Al. Stoian, Dănuleasa, Andonache, Cojocaru

Moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Suporterii ambelor echipe i-au cântat „La mulți ani” Regelui

A fost un moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Fanii celor două rivale s-au unit pentru câteva momente și i-au cântat „La mulți ani” celui mai mare fotbalist din istoria României.

Reclamă 4 / 0/3

Pe data de 5 februarie, Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani. „Regele” a primit numeroase urări superbe, atât din partea foștilor săi colegi, dar și din partea echipei naționale și a celor de la Galatasaray, club pentru care a scris istorie. De ziua „Regelui” se joacă și meciul din Liga 1 dintre FCSB și Farul.

Chiar din momentul la care echipele de start ale celor două formații au fost prezentate, suporterii de pe Arena Națională au aplaudat atunci când numele lui Gică Hagi a fost rostit de crainicul arenei.

Mai apoi, în debutul partidei, cele două grupuri de suporteri i-au cântat „La mulți ani”, „Regelui”. A fost un moment cu adevărat emoționant pe Arena Națională, iar fanii celor două formații au lăsat rivalitatea, pentru a-și arăta aprecierea pentru cel mai mare fotbalist din istoria României.

De asemenea, suporterii i-au scandat numele, iar mesajul „La mulți ani Gică Hagi” a fost arătat pe tabela Arenei Naționale.

Galarasaray, mesaj superb pentru Gică Hagi

Oficialii lui Galarasaray au postat un mesaj superb pentru Gică Hagi. Reprezentanții clubului din Istanbul nu au uitat de ziua de naștere a unuia dintre cei mai importanți jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul „cim-bom”.

În decursul zilei de 5 februarie, atunci când Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani, oficailii celor de la Galatasaray au postat un videoclip pe rețelele de socializare și un mesaj pentru cel mai important fotbalist român din istorie.

În imaginile respective, Gică Hagi poate fi văzut în cele mai importante momente la Galatasaray. A fost prezentat drept un mare erou al Galatei, un favorit al fanilor, iar alături de acel videoclip, turcii au notat:

Reclamă

„Astăzi este ziua de naștere a legendarului nostru jucător Gheorghe Hagi! Te iubim Hagi, te iubim!”

Pe lângă cupele europene câștigate, Gică Hagi a ridicat numeroase trofee, pe plan intern, în perioada în care era legitimat la Galatasaray. Este vorba despre 4 titluri de campion al Turciei, de două Cupe și de două Supercupe.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! Vezi toate știrile
Citește și