Închide meniul
VIDEO

Galarasaray, mesaj superb pentru Gică Hagi. Turcii nu l-au uitat pe „Rege”, în ziua în care a împlinit 59 de ani: „Te iubim!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 16:40

Galarasaray, mesaj superb pentru Gică Hagi. Turcii nu l-au uitat pe Rege”, în ziua în care a împlinit 59 de ani: Te iubim!”

Oficialii lui Galarasaray au postat un mesaj superb pentru Gică Hagi

Gheorghe Hagi, în timpul unui meci pentru Galatasaray / Profimedia

Oficialii lui Galarasaray au postat un mesaj superb pentru Gică Hagi. Reprezentanții clubului din Istanbul nu au uitat de ziua de naștere a unuia dintre cei mai importanți jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul „cim-bom”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a jucat la Galata în perioada 1996-2001. A scris istorie alături de clubul turc, reușind să contribuie la singurele trofee europene câștigate de echipa in Istanbul. Este vorba despre Cupa UEFA (1999/2000) și de Supercupa Europei (2000/2001). A rămas în memoria fanilor datorită evoluțiilor sale, dar și a driblingurilor și golurilor fabuloase pe care le reușea.

Galarasaray, mesaj superb pentru Gică Hagi

În decursul zilei de 5 februarie, atunci când Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani, oficailii celor de la Galatasaray au postat un videoclip pe rețelele de socializare și un mesaj pentru cel mai important fotbalist român din istorie.

În imaginile respective, Gică Hagi poate fi văzut în cele mai importante momente la Galatasaray. A fost prezentat drept un mare erou al Galatei, un favorit al fanilor, iar alături de acel videoclip, turcii au notat:

„Astăzi este ziua de naștere a legendarului nostru jucător Gheorghe Hagi! Te iubim Hagi, te iubim!”

Reclamă

Pe lângă cupele europene câștigate, Gică Hagi a ridicat numeroase trofee, pe plan intern, în perioada în care era legitimat la Galatasaray. Este vorba despre 4 titluri de campion al Turciei, de două Cupe și de două Supercupe.

A strâns 192 de meciuri pentru formația „cim-bom”, în care a marcat 72 de goluri și a oferit 63 de pase decisive. De asemenea, clubul din Turcia a fost ultima echipă pentru care a jucat „Regele”.

Reclamă 4 / 0/3

A jucat ultimul meci pentru Galatasaray pe data de 26 mai 2001, împotriva celor de la Trabzonspor. În cadrul partidei respective, clubul din Istanbul s-a impus cu scorul de 4-0, iar Gică Hagi a marcat o „dublă”. La momentul respectiv avea 36 de ani.

Ianis Hagi, mesaj din patru cuvinte de ziua lui Gică Hagi

Ianis Hagi a postat un mesaj din patru cuvinte de ziua lui Gică Hagi. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves a avut o urare plină de emoţie pentru tatăl său, care împlineşte 59 de ani.

„La mulţi ani, Tata”, a scris Ianis Hagi pe reţelele sociale. A folosit şi un emoji care înfăţişează o inimă roşie.

Mesajul lui Ianis a fost însoţit de imaginile care amintesc ce fotbalist uriaş a fost „Regele”. Mai exact, golul fabulos marcat de Gică Hagi, împotriva Columbiei, la Campionatul Mondial din 1994. L-a învins pe Oscar Cordoba cu o execuţie genială. VEZI AICI IMAGINILE

Şi Ciprian Marica, acţionar minoritar la Farul, a avut o postare impresionantă. Fostul atacant al naţionalei României l-a ridicat în slăvi pe Hagi.

„Azi este despre cel mai bun fotbalist român! Am fost norocoși să-l vedem jucând, suntem norocoși că încă are motivația să facă minuni pentru fotbalul românesc! La mulți ani, Gică Hagi!„, a scris Marica.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și