Închide meniul

Ce l-a surprins pe Ianis Hagi, după transferul în Spania! Fiul „Regelui” a dat cărţile pe faţă: „Nu mă aşteptam la asta!”

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 9:02

Reclamă
Ce l-a surprins pe Ianis Hagi, după transferul în Spania! Fiul „Regelui a dat cărţile pe faţă: „Nu mă aşteptam la asta!

Ce l-a surprins pe Ianis Hagi, după transferul în Spania

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves/ Profimedia

Ianis Hagi a dezvăluit ce l-a surprins, după transferul în Spania. Fiul „Regelui” a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit că a rămas uimit de intensitatea din fotbalul iberic, mărturisind că se aştepta ca acest fapt să fie mai degrabă întâlnit în Premier League sau Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Internaţionalul român va reveni la formaţia de pe Ibrox la finalul sezonului, ibericii neavând opţiunea de a-l transfera definitiv, după expirarea împrumutului.

Ce l-a surprins pe Ianis Hagi, după transferul în Spania

Ianis Hagi s-a declarat bucuros de faptul că a făcut pasul într-unul dintre campionatele de top din Europa. Acesta a transmis că are şansa de a se duela cu unii dintre cei mai buni jucători din lume, însă a dezvăluit şi de ce s-a „lovit” atunci când a ajuns în La Liga.

Internaţionalul român a recunoscut că nu se aştepta la o asemenea agresivitate în campionatul iberic, mărturisind că jocul de posesie este baza în La Liga.

„Sunt fericit, sunt într-un campionat de top din lume. Mă pot lupta cu cei mai buni jucători și încerc să profit de fiecare secundă. Cred că toată lumea știe că fotbalul spaniol este unul tehnic, de posesie, însă ce am descoperit aici și m-a surprins au fost intensitatea și agresivitatea cu care se joacă.

Reclamă

Mă așteptam mai mult ca asta să fie în Bundesliga sau Anglia. Nu mă așteptam la astfel de intensitate, m-a surprins. Jocul de posesie este unul special, pe majoritatea jucătorilor îi ascultă mingea”, a declarat Ianis Hagi, conform digisport.ro.

Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024

Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024. Fiul lui Gică Hagi a explicat de ce crede că echipa națională a României poate face o figură frumoasă la turneul final din Germania.

Fiul lui Gică Hagi este de părere că România are toate șansele să iasă din grupele turnelului final. Jucătorul împrumutat la Alaves a menționat faptul că „tricolorii” nu se aruncă la obiective mărețe, dar a spus că încrederea și curajul este la cote maxime, în cadrul vestiarului echipei naționale.

Reclamă 4 / 0/3

„Obiectivul nostru este să ieșim din grupe. Nu ne aruncăm acum la obiective mărețe, chiar dacă încrederea în grup și între noi este una imensă. Curajul, la fel, îl avem foarte, foarte mare.

Mergem acolo să ne luptăm de la egal la egal cu orice echipă. Realist este să ieșim din grupe, pentru că putem. Ținem mereu legătura, avem grupul nostru de jucători”, a spus Ianis Hagi, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj Vezi toate știrile
Citește și