Închide meniul

Ce l-a surprins pe Ianis Hagi, după transferul în Spania! Fiul „Regelui” a dat cărţile pe faţă: „Nu mă aşteptam la asta!”

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 9:02

Reclamă
Ce l-a surprins pe Ianis Hagi, după transferul în Spania! Fiul „Regelui a dat cărţile pe faţă: „Nu mă aşteptam la asta!

Ce l-a surprins pe Ianis Hagi, după transferul în Spania

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves/ Profimedia

Ianis Hagi a dezvăluit ce l-a surprins, după transferul în Spania. Fiul „Regelui” a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit că a rămas uimit de intensitatea din fotbalul iberic, mărturisind că se aştepta ca acest fapt să fie mai degrabă întâlnit în Premier League sau Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Internaţionalul român va reveni la formaţia de pe Ibrox la finalul sezonului, ibericii neavând opţiunea de a-l transfera definitiv, după expirarea împrumutului.

Ce l-a surprins pe Ianis Hagi, după transferul în Spania

Ianis Hagi s-a declarat bucuros de faptul că a făcut pasul într-unul dintre campionatele de top din Europa. Acesta a transmis că are şansa de a se duela cu unii dintre cei mai buni jucători din lume, însă a dezvăluit şi de ce s-a „lovit” atunci când a ajuns în La Liga.

Internaţionalul român a recunoscut că nu se aştepta la o asemenea agresivitate în campionatul iberic, mărturisind că jocul de posesie este baza în La Liga.

„Sunt fericit, sunt într-un campionat de top din lume. Mă pot lupta cu cei mai buni jucători și încerc să profit de fiecare secundă. Cred că toată lumea știe că fotbalul spaniol este unul tehnic, de posesie, însă ce am descoperit aici și m-a surprins au fost intensitatea și agresivitatea cu care se joacă.

Reclamă

Mă așteptam mai mult ca asta să fie în Bundesliga sau Anglia. Nu mă așteptam la astfel de intensitate, m-a surprins. Jocul de posesie este unul special, pe majoritatea jucătorilor îi ascultă mingea”, a declarat Ianis Hagi, conform digisport.ro.

Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024

Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024. Fiul lui Gică Hagi a explicat de ce crede că echipa națională a României poate face o figură frumoasă la turneul final din Germania.

Fiul lui Gică Hagi este de părere că România are toate șansele să iasă din grupele turnelului final. Jucătorul împrumutat la Alaves a menționat faptul că „tricolorii” nu se aruncă la obiective mărețe, dar a spus că încrederea și curajul este la cote maxime, în cadrul vestiarului echipei naționale.

Reclamă 4 / 0/3

„Obiectivul nostru este să ieșim din grupe. Nu ne aruncăm acum la obiective mărețe, chiar dacă încrederea în grup și între noi este una imensă. Curajul, la fel, îl avem foarte, foarte mare.

Mergem acolo să ne luptăm de la egal la egal cu orice echipă. Realist este să ieșim din grupe, pentru că putem. Ținem mereu legătura, avem grupul nostru de jucători”, a spus Ianis Hagi, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și