Închide meniul

Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024. Fiul „Regelui”, mesaj direct: „Ne luptăm de la egal la egal”

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 17:47

Reclamă
Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024. Fiul Regelui”, mesaj direct: Ne luptăm de la egal la egal”

Helmut Duckadam ştie singurul scenariu prin care Ianis Hagi ar putea fi convocat la EURO 2024

Ianis Hagi, după calificarea României la EURO 2024 / Profimedia

Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024. Fiul lui Gică Hagi a explicat de ce crede că echipa națională a României poate face o figură frumoasă la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va face parte din Grupa E a Campionatului European care va avea loc în această vară, alături de Belgia și Slovacia. De asemenea, tot în această grupă se va afla și selecționata care se va califica de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se luptă Ucraina, Bosnia, Israel și Islanda.

Ianis Hagi a vorbit despre visul tricolorilor, de la EURO 2024

Fiul lui Gică Hagi este de părere că România are toate șansele să iasă din grupele turnelului final. Jucătorul împrumutat la Alaves a menționat faptul că „tricolorii” nu se aruncă la obiective mărețe, dar a spus că încrederea și curajul este la cote maxime, în cadrul vestiarului echipei naționale.

De asemenea, Ianis Hagi a dat asigurări că România se va lupta de la egal la egal cu orice adversar de la Campionatul European din Germania.

„Obiectivul nostru este să ieșim din grupe. Nu ne aruncăm acum la obiective mărețe, chiar dacă încrederea în grup și între noi este una imensă. Curajul, la fel, îl avem foarte, foarte mare.

Reclamă

Mergem acolo să ne luptăm de la egal la egal cu orice echipă. Realist este să ieșim din grupe, pentru că putem. Ținem mereu legătura, avem grupul nostru de jucători”, a spus Ianis Hagi, potrivit digisport.ro.

Ianis Hagi, mesaj din patru cuvinte de ziua lui Gică Hagi

Ianis Hagi a postat un mesaj din patru cuvinte de ziua lui Gică Hagi. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves a avut o urare plină de emoţie pentru tatăl său, care împlineşte 59 de ani.

„La mulţi ani, Tata”, a scris Ianis Hagi pe reţelele sociale. A folosit şi un emoji care înfăţişează o inimă roşie.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Ianis a fost însoţit de imaginile care amintesc ce fotbalist uriaş a fost „Regele”. Mai exact, golul fabulos marcat de Gică Hagi, împotriva Columbiei, la Campionatul Mondial din 1994. L-a învins pe Oscar Cordoba cu o execuţie genială. VEZI AICI IMAGINILE

Şi Ciprian Marica, acţionar minoritar la Farul, a avut o postare impresionantă. Fostul atacant al naţionalei României l-a ridicat în slăvi pe Hagi.

Azi este despre cel mai bun fotbalist român! Am fost norocoși să-l vedem jucând, suntem norocoși că încă are motivația să facă minuni pentru fotbalul românesc! La mulți ani, Gică Hagi!”, a scris Marica.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și