Închide meniul
NEWS ALERT

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China! Câţi bani plăteşte Tianjin Tiger în conturile lui Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 februarie 2024, 10:26

Reclamă
Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China! Câţi bani plăteşte Tianjin Tiger în conturile lui Gigi Becali

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Profimedia Images

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China. Atacantul italian a refuzat oferta primită din Turcia şi a semnat deja cu Tianjin Tiger.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali va primi 150.000 de euro în schimbul golgheterului de sezonul trecut al roş-albaştrilor. Latifundiarul din Pipera a plătit de 10 ori mai mult pentru Compagno, în momentul în care l-a transferat de la Craiova lui Adrian Mititelu.

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China

Informaţia a fost confirmată şi de sursele AntenaSport. Compagno a fost convins de oficialii lui Tianjin Jinmen Tiger să plece de la liderul Ligii 1. A fost tentat cu un salariu uriaş de gruparea din China.

Gigi Becali a pus presiune pe Andrea Compagno şi l-a ameninţat că va activa clauza şi îi va prelungi contractul italianului. FCSB avea o clauză în care îi poate prelungi cu încă 2 ani contractul.

Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract. Pun al doilea contract şi stai pe bară acolo să vezi cum este. Asta i-am zis lui MM Stoica: «Îl am pe Compagno, jucătorul meu căruia îi dau salariul, dar eu nu am atacant la echipă, nu am jucători». Băi, să vină la antrenamente şi să-l vedem la joc.

Reclamă

De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deştepţi ca să fiu eu fraier şi eu nu vreau să fiu. Dacă vor să facă lucrurile astea, dar ei aşa au făcut socotelile. Impresarul a zis să-l dăm (n.r. – aproape gratis) liber, că să nu-l pierdem în vară liber. Stai aşa că activez al doilea contract”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Andrea Compagno avea semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi primea un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro.

Jucătorul cotat la 2.3 milioane de euro are parte de un sezon slab. A marcat doar 4 goluri în cele 23 de meciuri pe care le-a adunat în toate competiţiile. În 2024, el a jucat doar 15 minute, în partida cu UTA, câştigată de roş-albaştri cu 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul trecut, Compagno a reuşit nu mai puţin de 15 goluri în 27 de meciuri din campionat.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și