Închide meniul

Gigi Becali a pus presiune pe Andrea Compagno: „Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 22:10

Reclamă
Gigi Becali a pus presiune pe Andrea Compagno: „Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract!

Cum arată femeia care l-a scos din minţi pe Gigi Becali şi l-a făcut pe milionar să aibă un derapaj la adresa ei

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a pus presiune pe Andrea Compagno şi l-a ameninţat că va activa clauza şi îi va prelungi contractul italianului. FCSB are o clauză în care îi poate prelungi cu încă 2 ani contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno s-a speriat şi a luat decizia să plece în această iarnă de la FCSB, scrie gsp.ro. Konyaspor şi Tianjin Teda sunt echipele care îl vor pe italian.

Gigi Becali a pus presiune pe Andrea Compagno

„Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract. Pun al doilea contract şi stai pe bară acolo să vezi cum este. Asta i-am zis lui MM Stoica: «Îl am pe Compagno, jucătorul meu căruia îi dau salariul, dar eu nu am atacant la echipă, nu am jucători». Băi, să vină la antrenamente şi să-l vedem la joc.

De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deştepţi ca să fiu eu fraier şi eu nu vreau să fiu. Dacă vor să facă lucrurile astea, dar ei aşa au făcut socotelile. Impresarul a zis să-l dăm (n.r. – aproape gratis) liber, că să nu-l pierdem în vară liber. Stai aşa că activez al doilea contract”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Întâlnire de ultimă oră pentru viitorul atacantului italian

Gigi Becali negociază transferul lui Andrea Compagno. Patronul de la FCSB va purta o discuție cu Florin Vulturar, agentul „de casă” al vicecampioanei, pentru ca mutarea să se realizeze.

Reclamă

Căzut în dizgrațiile patronului, fostul golgheter al roș-albaștrilor este mai aproape ca niciodată de plecarea din România, după cum a anunțat Florin Vulturar.

Agentul apropiat de Gigi Becali a dezvăluit faptul că italianul poate bate palma cu o nouă formație în seara zilei de joi. Florin Vulturar a menționat că va purta o discuție cu patronul vicecampioanei, pentru ca mutarea să fie definitivată în cel mai scurt timp.

”Da, în seara aceasta mă voi întâlni cu Gigi Becali pentru a definitiva transferul lui Compagno. Sunt două echipa, una din Turcia și una din China, dar nu pot da mai multe detalii”, a spus Vulturar, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată anterior anunță faptul că, cel mai probabil, formația din Turcia care este interesată de serviciile italianului este Konyaspor. De asemenea, clubul din China ar fi Tianjin Teda.

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu FCSB, Gigi Becali l-ar putea pierde pe gratis pe Compagno, în vară, în cazul în care nu se va înțelege cu vreo formație, în această iarnă.

Cotat la 2,3 milioane de euro, Andrea Compagno o va părăsi pe vicecampioană, cel mai probabil, pentru o sumă infimă, având în vedere faptul că înțelegerea acestuia expiră în câteva luni.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și