Închide meniul

S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței. PSG – Nice este cel mai tare duel! Competiția se vede în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 11:10

Reclamă
S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței. PSG – Nice este cel mai tare duel! Competiția se vede în AntenaPLAY

S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței

Kylian Mbappe / Profimedia

S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței. Știm care vor fi următoarele dueluri din cadrul acestei competiții, care a generat o serie de surprize imense, până în momentul de față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul meci din optimile Cupei a fost cel dintre Rouen și AS Monaco, care s-a încheiat cu scorul de 1-1 (6-5 d.l.d). Partida, la fel ca cele mai tari meciuri de la Cupa Franței, a fost live în AntenaPLAY.

S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței

În această fază a competiției au ajuns, în mod surprinzător, 3 formații din eșaloanele inferioare ale fotbalului din Hexagon. Este vorba despre Valenciennes (liga a 2-a), Rouen (liga a 3-a) și Le Puy Auvergne (liga a 4-a).

Cel mai tare meci din cadrul sferturilor este cel dintre Paris Saint-Germain și Nice. Cele două formații s-au întâlnit deja de la startul acestui sezon, în luna septembrie a anului trecut. La momentul respectiv, Nice se impunea cu scorul de 3-2.

De asemenea, cele două se luptă și pentru titlul din Ligue 1. PSG este, în momentul de față, pe locul 1, cu 47 de puncte, în timp ce rivalii sunt pe locul al 2-lea, cu 39 de puncte.

Reclamă

Iată duelurile din sferturile Cupei Franței. Meciurile se vor disputa în perioada 27-29 februarie:

Cum a fost sărbătorită cea mai mare surpriză din Cupa Franței

Atmosfera de pe stadionul celor de la Rouen a fost incendiară încă din momentul în care jucătorii au intrat pe teren. La momentul respectiv, suporterii au creat un adevărat show pirotehnic, iar vizibilitatea de pe teren a fost redusă.

După un meci excelent făcut de favoriți, suporterii s-au deslănțuit după ultima lovitură de departajare. Atunci când meciul s-a terminat, s-a dat start la petrecere pe stadionul lui Rouen. O parte din fani au intrat pe gazon și au cântat împreună cu jucătorii, care au fost tratați precum niște eroi, de fani.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI IMAGINILE

Sărbătoarea avea să continue în vestiar, acolo unde jucătorii echipei din Liga a 3-a au făcut un adevărat spectacol. Au cântat și au filmat momentele cu adevărat istorice.

La finalul meciului, antrenorul lui AS Monaco s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor săi și a spus că își găsește cu greu cuvintele, după un astfel de eșec.

„Este o mare dezamăgire! Vreau să îi felicit pe cei de la Rouen pentru această performanță. Suntem triști cu toții, am ieșit din Cupa Franței, pe care doream să o câștigăm. S-au apărat mult prea ușor în fața noastră.

Este dificil să îmi găsesc cuvvintele după o astfel de seară. Dezamăgirea noastră este imensă!”, a spus Adi Hutter, pentru site-ul oficial al lui AS Monaco.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și