Închide meniul
VIDEO

Cum a fost sărbătorită cea mai mare surpriză din Cupa Franței. A fost nebunie după Rouen – AS Monaco 1-1 (6-5 d.l.d)

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 10:24

Cum a fost sărbătorită cea mai mare surpriză din Cupa Franței. A fost nebunie după Rouen – AS Monaco 1-1 (6-5 d.l.d)

Cum a fost sărbătorită cea mai mare surpriză din Cupa Franței. Fanii au făcut spectacol pe stadionul lui Rouen.

Sărbătoarea de la finalul partidei dintre Rouen și AS Monaco / Profimedia

Cum a fost sărbătorită cea mai mare surpriză din Cupa Franței. Rouen, echipă din Liga a 3-a, a reușit să se impună în fața lui AS Monaco, iar mai apoi a început o adevărate nebunie pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Rouen și AS Monaco a avut nevoie de lovituri de departajare, după ce scorul înregistrat în timpul regulamentar a fost de 1-1. Formația gazdă a reușit să se impună cu 6-5 la penalty-uri. Duelul dintre cele două formații a fost LIVE în AntenaPLAY.

Cum a fost sărbătorită cea mai mare surpriză din Cupa Franței

Atmosfera de pe stadionul celor de la Rouen a fost incendiară încă din momentul în care jucătorii au intrat pe teren. La momentul respectiv, suporterii au creat un adevărat show pirotehnic, iar vizibilitatea de pe teren a fost redusă.

După un meci excelent făcut de favoriți, suporterii s-au deslănțuit după ultima lovitură de departajare. Atunci când meciul s-a terminat, s-a dat start la petrecere pe stadionul lui Rouen. O parte din fani au intrat pe gazon și au cântat împreună cu jucătorii, care au fost tratați precum niște eroi, de fani.

Sărbătoarea avea să continue în vestiar, acolo unde jucătorii echipei din Liga a 3-a au făcut un adevărat spectacol. Au cântat și au filmat momentele cu adevărat istorice.

Reclamă

La finalul meciului, antrenorul lui AS Monaco s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor săi și a spus că își găsește cu greu cuvintele, după un astfel de eșec.

„Este o mare dezamăgire! Vreau să îi felicit pe cei de la Rouen pentru această performanță. Suntem triști cu toții, am ieșit din Cupa Franței, pe care doream să o câștigăm. S-au apărat mult prea ușor în fața noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Este dificil să îmi găsesc cuvvintele după o astfel de seară. Dezamăgirea noastră este imensă!”, a spus Adi Hutter, pentru site-ul oficial al lui AS Monaco.

Intrare „criminală” la Kylian Mbappe, în Cupa Franței

Intrare „criminală” la Kylian Mbappe în meciul PSG – Brest 3-1, care a fost transmis LIVE în AntenaPLAY. În minutul 69 al partidei, fundaşul Lilian Brassier (24 de ani) a intrat total necontrolat la superstarul francez.

Brassier l-a faultat cu talpa pe gleznă pe Mbappe. Din fericire, starul francez a putut continua partida după ce a primit îngrijiri medicale.

Surprinzător, centralul partidei i-a arătat doar cartonaşul galben lui Brassier, deşi faultul este în mod clar de roşu direct. Brassier a părăsit, totuşi, terenul fiindcă mai încasase un cartonaş galben cu 10 minute înainte de faultul asupra lui Mbappe.

Cunoscuta publicaţie Marca a reacţionat dur după faultul brutal asupra superstarului naţionalei Franţei. ”La închisoare! Faultul care-i putea încheia cariera lui Mbappe”, au titrat cei de la Marca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și