Închide meniul

S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței. PSG – Nice este cel mai tare duel! Competiția se vede în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 11:10

S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței. PSG – Nice este cel mai tare duel! Competiția se vede în AntenaPLAY

S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței

Kylian Mbappe / Profimedia

S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței. Știm care vor fi următoarele dueluri din cadrul acestei competiții, care a generat o serie de surprize imense, până în momentul de față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul meci din optimile Cupei a fost cel dintre Rouen și AS Monaco, care s-a încheiat cu scorul de 1-1 (6-5 d.l.d). Partida, la fel ca cele mai tari meciuri de la Cupa Franței, a fost live în AntenaPLAY.

S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței

În această fază a competiției au ajuns, în mod surprinzător, 3 formații din eșaloanele inferioare ale fotbalului din Hexagon. Este vorba despre Valenciennes (liga a 2-a), Rouen (liga a 3-a) și Le Puy Auvergne (liga a 4-a).

Cel mai tare meci din cadrul sferturilor este cel dintre Paris Saint-Germain și Nice. Cele două formații s-au întâlnit deja de la startul acestui sezon, în luna septembrie a anului trecut. La momentul respectiv, Nice se impunea cu scorul de 3-2.

De asemenea, cele două se luptă și pentru titlul din Ligue 1. PSG este, în momentul de față, pe locul 1, cu 47 de puncte, în timp ce rivalii sunt pe locul al 2-lea, cu 39 de puncte.

Reclamă

Iată duelurile din sferturile Cupei Franței. Meciurile se vor disputa în perioada 27-29 februarie:

Cum a fost sărbătorită cea mai mare surpriză din Cupa Franței

Atmosfera de pe stadionul celor de la Rouen a fost incendiară încă din momentul în care jucătorii au intrat pe teren. La momentul respectiv, suporterii au creat un adevărat show pirotehnic, iar vizibilitatea de pe teren a fost redusă.

După un meci excelent făcut de favoriți, suporterii s-au deslănțuit după ultima lovitură de departajare. Atunci când meciul s-a terminat, s-a dat start la petrecere pe stadionul lui Rouen. O parte din fani au intrat pe gazon și au cântat împreună cu jucătorii, care au fost tratați precum niște eroi, de fani.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI IMAGINILE

Sărbătoarea avea să continue în vestiar, acolo unde jucătorii echipei din Liga a 3-a au făcut un adevărat spectacol. Au cântat și au filmat momentele cu adevărat istorice.

La finalul meciului, antrenorul lui AS Monaco s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor săi și a spus că își găsește cu greu cuvintele, după un astfel de eșec.

„Este o mare dezamăgire! Vreau să îi felicit pe cei de la Rouen pentru această performanță. Suntem triști cu toții, am ieșit din Cupa Franței, pe care doream să o câștigăm. S-au apărat mult prea ușor în fața noastră.

Este dificil să îmi găsesc cuvvintele după o astfel de seară. Dezamăgirea noastră este imensă!”, a spus Adi Hutter, pentru site-ul oficial al lui AS Monaco.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și