Închide meniul
VIDEO

Scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic! Un suporter s-a trezit cu părul în flăcări

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 12:52

Reclamă
Scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic! Un suporter s-a trezit cu părul în flăcări

Scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic

Colaj cu fanul lui Celtic care s-a trezit cu părul în flăcări / Twitter

Au fost scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic. La deplasarea de pe terenul celor de la Hibernian, suporterii oaspeți au dorit să facă spectacol, dar totul se putea termina cu o tragedie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul s-a terminat cu victoria lui Celtic, cu scorul de 2-1. Totuși, un fan al echipei din Glasgow nu va uita niciodată acest meci, nu doar pentru că echipa favorită s-a impus!

Scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic

Înainte de startul partidei, fanii lui Celtic au aprins o serie de torțe în tribună și au creat o atmosferă incendiară. Totuși, din cauza acestor materiale, un fan a fost la un pas de tragedie.

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare se poate vedea cum părul respectivului suporter a luat foc. Acesta s-a chinuit preț de câteva secunde pentru a-l stinge, dar în cele din urmă a scăpat nevătămat.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, oficialii lui Celtic au reacționat, după ce videoclipul a devenit viral. Aceștaia le-au reamintit fanilor că utilizarea materialelor pirotehnice duce la sancțiuni grave și că formația favorită poate fi în pericol, din cauza evenimentelor din tribune.

Situația lui Ianis Hagi, analizată de scoțieni

Un jurnalist scoţian a analizat situaţia lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a fost rezervă neutilizată în 4 din ultimele meciuri de campionat ale lui Alaves, astfel că Stevie Clifford a dezvăluit faptul că românul nu va reveni la Rangers, la finalul sezonului.

Fiul „Regelui” ar putea fi vândut de formaţia de pe Ibrox, scoţienii stabilind şi suma pe care vor să o obţină în schimbul acestuia. Clifford a anunţat că în cazul în care va merge la EURO alături de România, şi va avea meciuri bune, Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers pe cinci milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un fotbalist care poate fi vândut la vară, iar Rangers are nevoie să vândă pentru a se regrupa. 

Nu cred că l-am fi putut aduce înapoi în ianuarie, nu a fost această opțiune. Nu cred și nu sunt sigur că Hagi va mai îmbrăca tricoul lui Rangers. Cred că dacă are un EURO bun și se vor primi 5 milioane de lire sterline, atunci i se va mulțumi și i se va strânge mâna”, a declarat jurnalistul scoţian, conform ibroxnews.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” Vezi toate știrile
Citește și