Închide meniul
VIDEO

Scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic! Un suporter s-a trezit cu părul în flăcări

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 12:52

Reclamă
Scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic! Un suporter s-a trezit cu părul în flăcări

Scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic

Colaj cu fanul lui Celtic care s-a trezit cu părul în flăcări / Twitter

Au fost scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic. La deplasarea de pe terenul celor de la Hibernian, suporterii oaspeți au dorit să facă spectacol, dar totul se putea termina cu o tragedie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul s-a terminat cu victoria lui Celtic, cu scorul de 2-1. Totuși, un fan al echipei din Glasgow nu va uita niciodată acest meci, nu doar pentru că echipa favorită s-a impus!

Scene incredibile după un show pirotehnic al fanilor lui Celtic

Înainte de startul partidei, fanii lui Celtic au aprins o serie de torțe în tribună și au creat o atmosferă incendiară. Totuși, din cauza acestor materiale, un fan a fost la un pas de tragedie.

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare se poate vedea cum părul respectivului suporter a luat foc. Acesta s-a chinuit preț de câteva secunde pentru a-l stinge, dar în cele din urmă a scăpat nevătămat.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, oficialii lui Celtic au reacționat, după ce videoclipul a devenit viral. Aceștaia le-au reamintit fanilor că utilizarea materialelor pirotehnice duce la sancțiuni grave și că formația favorită poate fi în pericol, din cauza evenimentelor din tribune.

Situația lui Ianis Hagi, analizată de scoțieni

Un jurnalist scoţian a analizat situaţia lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a fost rezervă neutilizată în 4 din ultimele meciuri de campionat ale lui Alaves, astfel că Stevie Clifford a dezvăluit faptul că românul nu va reveni la Rangers, la finalul sezonului.

Fiul „Regelui” ar putea fi vândut de formaţia de pe Ibrox, scoţienii stabilind şi suma pe care vor să o obţină în schimbul acestuia. Clifford a anunţat că în cazul în care va merge la EURO alături de România, şi va avea meciuri bune, Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers pe cinci milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un fotbalist care poate fi vândut la vară, iar Rangers are nevoie să vândă pentru a se regrupa. 

Nu cred că l-am fi putut aduce înapoi în ianuarie, nu a fost această opțiune. Nu cred și nu sunt sigur că Hagi va mai îmbrăca tricoul lui Rangers. Cred că dacă are un EURO bun și se vor primi 5 milioane de lire sterline, atunci i se va mulțumi și i se va strânge mâna”, a declarat jurnalistul scoţian, conform ibroxnews.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și