Închide meniul

Laszlo Dioszegi şi-a ieşit din minţi după ultimul transfer al lui Dan Şucu la Rapid: „N-am mai păţit aşa niciodată!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2024, 18:30

Reclamă
Laszlo Dioszegi şi-a ieşit din minţi după ultimul transfer al lui Dan Şucu la Rapid: „N-am mai păţit aşa niciodată!

Laszlo Dioszegi şi-a ieşit din minţi după ultimul transfer al lui Dan Şucu la Rapid

Dan Şucu şi Laszlo Dioszegi / Colaj Hepta

Laszlo Dioszegi şi-a ieşit din minţi după ultimul transfer al lui Dan Şucu la Rapid. Patronul lui Sepsi se consideră păcălit de modul în care Claudiu Petrila a fost cumpărat de giuleşteni de la CFR Cluj. Acesta este uluit de ceea ce i s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul sezonului, Petrila a fost împrumutat de CFR Cluj la Rapid pentru 500.000 de euro. Chiar înaintea meciului direct din Gruia, Dan Şucu a mai achitat 250.000 de euro în conturile rivalilor pentru a-l transfera definitiv pe mijlocaşul ofensiv de 23 de ani.

Laszlo Dioszegi şi-a ieşit din minţi după ultimul transfer al lui Dan Şucu la Rapid

Din această tranzacţie, cel mai mult a avut de pierdut finanţatorul lui Sepsi. Când îl cedase la CFR Cluj pe Petrila, echipa din Sfântu Gheorghe păstrase 10% dintr-un viitor transfer. A primit acest procent din 250.000 de euro şi nu din întreaga sumă plătită de Dan Şucu.

Am primit 10% din prețul de vânzare, 250.000 de euro, iar împrumutul de 500.000 de euro a rămas în aer. Nici nu vreau să-mi mai dau cu părerea, pentru că noi așa ceva nu facem niciodată și consider că e un lucru despre nici măcar nu ar merita să vorbim, este un lucru care nu își are locul în fotbal și în viață.

Un contract e contract și cuvântul dat e mai presus decât orice contract, eu așa consider! Dar ei așa au decis, întotdeauna există și portițe, știm foarte bine, de aceea suntem și faimoși, că în țara noastră există foarte multe portițe, ei intră pe portițe. Noi în general intrăm pe poarta mare și sunt foarte mândru că intrăm pe poarta mare, niciodată nu să intrăm pe portițe.

Reclamă

Patronul lui Sepsi asigură: „Am primit o lecție”

Am primit banii, cei 25.000, mulțumim, asta e, mergem mai departe. Am primit o lecție, știm cum să facem data viitoare contractele, o să scriem acolo că și la împrumut 10% sau 5% trebuie să fie al clubului nostru, dacă o să mai facem vreodată o afacere așa cum am făcut cu Petrila. N-am mai pățit așa ceva niciodată, dar ei așa au considerat, că atât am avut contribuția noastră la succesul lui Petrila”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru prosport.ro.

Rapid a avut şi prima opţiune de cumpărare a fotbalistului de 23 de ani, pentru încă 250.000 de euro. CFR Cluj a păstrat un procent de 24% dintr-un viitor transfer.

Claudiu Petrila a revenit recent în acţiune, după o ruptură musculară care l-a ţinut departe de teren mai multe luni. El a intrat pe finalul partidei cu Oţelul Galaţi de etapa trecută şi se află în lotul lui Cristiano Bergodi pentru meciul de la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

În primele 11 etape, până la accidentare, Claudiu Petrila a marcat 4 goluri şi a oferit 6 pase de gol. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, el este cotat la 1,8 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și