Închide meniul

Rapid a transferat un jucător de la CFR Cluj, cu doar câteva ore înaintea derby-ului. Mutarea de ultimă oră a lui Dan Şucu

Alex Masgras Publicat: 10 februarie 2024, 15:10

Reclamă
Rapid a transferat un jucător de la CFR Cluj, cu doar câteva ore înaintea derby-ului. Mutarea de ultimă oră a lui Dan Şucu

Rapid a transferat un jucător de la CFR Cluj, cu doar câteva ore înaintea derby-ului

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia

Rapid a transferat încă un jucător de la CFR Cluj! Claudiu Petrila a ajuns în Giuleşti la începutul sezonului, atunci când a fost împrumutat de formaţia din Gruia în schimbul a 500.000 de euro. În înţelegerea dintre cele două echipe, Rapid a avut şi prima opţiune de cumpărare a fotbalistului de 23 de ani, pentru încă 250.000 de euro, dar şi un procent de 24% dintr-un viitor transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, acest lucru s-a întâmplat chiar înaintea meciului direct din Gruia, din etapa cu numărul 25 din Liga 1.

Rapid a transferat un jucător de la CFR Cluj, cu doar câteva ore înaintea derby-ului

Formaţia din Giuleşti a plătit încă 250.000 de euro, iar Claudiu Petrila a devenit jucătorul Rapidului. Tânărul de 23 de ani a semnat un contract valabil până în 2026 cu echipa pregătită de Cristiano Bergodi.

Claudiu Petrila a revenit recent în acţiune, după o ruptură musculară care l-a ţinut departe de teren mai multe luni. El a intrat pe finalul partidei cu Oţelul Galaţi de etapa trecută şi se află în lotul lui Cristiano Bergodi pentru meciul de la Cluj.

În primele 11 etape, până la accidentare, Claudiu Petrila a marcat 4 goluri şi a oferit 6 pase de gol. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, el este cotat la 1,8 milioane de euro.

Reclamă

Rapidiştii vor să îi distrugă visul lui Gigi Becali

Rapidiştii vor să îi distrugă visul lui Gigi Becali. Claudiu Petrila, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Rapid, a vorbit despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1.

Mai mult, Petrila a dezvăluit că jucătorii celor de la Rapid vorbesc foarte mult în vestiar despre câştigarea titlului şi nu renunţă la luptă. Petrila este convins că FCSB poate fi oprită, chiar dacă cei mai mulţi o dau deja campioană pe echipa lui Gigi Becali:

„Se vorbește (n.r. despre titlu), este o distanță mare, dar mai sunt multe meciuri și încă se joacă. Bineînțeles că mai poate fi oprită (n.r. FCSB), se pot încurca și ei. Acum cel mai important este să ne câștigăm meciurile.

Reclamă 4 / 0/3

Este prea devreme, totul se va da în play-off pentru că se vor înjumătății și punctele și acolo va fi bătălia cea mare”, a declarat Claudiu Petrila, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și