Închide meniul

„Nu avem mentalitate, nu suntem Dumnezei!” Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2: „Nu am jucat nimic!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2024, 22:44

Reclamă
„Nu avem mentalitate, nu suntem Dumnezei! Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2: „Nu am jucat nimic!

Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul - Dinamo 0-2

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Captură YouTube

Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2. Managerul campioanei României a spus că jucătorii săi nu au mentalitate pentru a câştiga şi astfel de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a promis măsuri după înfrângerea neaşteptată cu Dinamo şi a lăudat un singur jucător: pe căpitanul Larie.

Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2

„Ce v-am zis înainte de meci? Nu avem mentalitate, suntem departe să avem o mentalitate. Sunt la cald. Am încercat să le zic toată săptămână să fie serioşi. Noi nu suntem Dumnezei ca să credem că suntem mari şi valoroşi şi să câştigăm meciurile. Nu am jucat colectiv bine. Vom evalua şi voi vedea ce trebuie făcut. Nu putem să mergem pe direcţia asta. Hai să luăm prima repriza, a fost o singură fază şi gol. Le-am zis că sunt periculoşi la faze fixe. Noi ce să vorbim despre noi, nu am jucat nimic. Nu am văzut nimic, trebuie să ai viteză. Am zis o realitate înainte de meci. Nu pot să cred că noi avem spirit mai bun decât Dinamo. Şi noi suntem într-o situaţie dificilă în seara asta. Să ai viteză la minte şi după la picioare. E o seară grea, dar mergem înainte. Meciurile le câştigă o echipă. Ei trebuie să ştie să se apere şi să atace împreună. Am zis un lucru pe care l-am văzut, trebuie să luăm nişte decizii şi să schimbăm. Un singur jucător m-a mulţumit, căpitanul echipei la 37 de ani. El a jucat bine şi echipa a jucat prost„, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Farul – Dinamo 0-2! Victorie uriaşă pentru „câini”!

inamo a deschis scorul prin fundaşul nord-macedonean Darko Velkovski (29), la prima sa reuşită în Superligă, cu capul, din lovitura liberă executată de bulgarul Gheorghi Milanov. Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic şi-a dublat avantajul în debutul reprizei secunde, prin Dennis Politic (48), care a împins în plasă mingea centrată de Domagoj Pavicic.

Farul a avut o bară, în min. 67, prin fundaşul Ionuţ Larie. Dinamo a fost aproape de golul al treilea, însă portarul Alexandru Buzbuchi a respins mingea şutată din unghi de Costin Amzăr (75).

Reclamă

În min. 79, la o ciocnire între Buzbuchi şi atacantul dinamovist Hakim Abdallah, arbitru Marcel Bîrsan i-a acordat cartonaş roşu portarului Farului, dar a revenit asupra deciziei. Farul nu a reuşit nici golul de onoare, deşi Constantin Grameni a fost foarte aproape de acesta, însă voleul său de la 20 d metri a trecut razant cu transversala.

Dinamo nu a reuşit să scape de ultimul loc, dar este la egalitate de puncte şi golaveraj cu FC Botoşani, care are mai multe goluri marcate. Farul era neînvinsă de şapte etape, în care obţinuse patru victorii şi trei egaluri.

Dinamo venea după trei eşecuri consecutive, toate la limită.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și