Închide meniul

„Nu avem mentalitate, nu suntem Dumnezei!” Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2: „Nu am jucat nimic!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2024, 22:44

Reclamă
„Nu avem mentalitate, nu suntem Dumnezei! Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2: „Nu am jucat nimic!

Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul - Dinamo 0-2

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Captură YouTube

Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2. Managerul campioanei României a spus că jucătorii săi nu au mentalitate pentru a câştiga şi astfel de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a promis măsuri după înfrângerea neaşteptată cu Dinamo şi a lăudat un singur jucător: pe căpitanul Larie.

Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2

„Ce v-am zis înainte de meci? Nu avem mentalitate, suntem departe să avem o mentalitate. Sunt la cald. Am încercat să le zic toată săptămână să fie serioşi. Noi nu suntem Dumnezei ca să credem că suntem mari şi valoroşi şi să câştigăm meciurile. Nu am jucat colectiv bine. Vom evalua şi voi vedea ce trebuie făcut. Nu putem să mergem pe direcţia asta. Hai să luăm prima repriza, a fost o singură fază şi gol. Le-am zis că sunt periculoşi la faze fixe. Noi ce să vorbim despre noi, nu am jucat nimic. Nu am văzut nimic, trebuie să ai viteză. Am zis o realitate înainte de meci. Nu pot să cred că noi avem spirit mai bun decât Dinamo. Şi noi suntem într-o situaţie dificilă în seara asta. Să ai viteză la minte şi după la picioare. E o seară grea, dar mergem înainte. Meciurile le câştigă o echipă. Ei trebuie să ştie să se apere şi să atace împreună. Am zis un lucru pe care l-am văzut, trebuie să luăm nişte decizii şi să schimbăm. Un singur jucător m-a mulţumit, căpitanul echipei la 37 de ani. El a jucat bine şi echipa a jucat prost„, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Farul – Dinamo 0-2! Victorie uriaşă pentru „câini”!

inamo a deschis scorul prin fundaşul nord-macedonean Darko Velkovski (29), la prima sa reuşită în Superligă, cu capul, din lovitura liberă executată de bulgarul Gheorghi Milanov. Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic şi-a dublat avantajul în debutul reprizei secunde, prin Dennis Politic (48), care a împins în plasă mingea centrată de Domagoj Pavicic.

Farul a avut o bară, în min. 67, prin fundaşul Ionuţ Larie. Dinamo a fost aproape de golul al treilea, însă portarul Alexandru Buzbuchi a respins mingea şutată din unghi de Costin Amzăr (75).

Reclamă

În min. 79, la o ciocnire între Buzbuchi şi atacantul dinamovist Hakim Abdallah, arbitru Marcel Bîrsan i-a acordat cartonaş roşu portarului Farului, dar a revenit asupra deciziei. Farul nu a reuşit nici golul de onoare, deşi Constantin Grameni a fost foarte aproape de acesta, însă voleul său de la 20 d metri a trecut razant cu transversala.

Dinamo nu a reuşit să scape de ultimul loc, dar este la egalitate de puncte şi golaveraj cu FC Botoşani, care are mai multe goluri marcate. Farul era neînvinsă de şapte etape, în care obţinuse patru victorii şi trei egaluri.

Dinamo venea după trei eşecuri consecutive, toate la limită.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și